avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ajutor disperat- divort cu minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ajutor disperat- divort cu minor

Buna ziua,
vreau sa divortez de sotul meu din cauza batailor pe care le aplica mie si fetei noastre de 15 ani si am cateva intrebari:
1. Daca intentez actiunea de divort eu, pot sa ma intorc in Spania la munca si sa ma reprezinte un avocat pe toata durata prcesului?
2. Amandoi avem domiciliul in Alexandria(teleorman), se poate sa depun cererea de divort in Bucuresti si sa se desfasoare aici in Bucuresti procesul?
Sunt disperata, mereu se imbata si face scandal, merge peste parintii mei, bate copila de 15 ani si nu se rezolva nimic. Are cunostinte la politia din Alexandria si scapa mereu curat. Ne ameninta si nu putem face nimic, de aceea doresc ca procesul sa se desfasoare in alta localitate si tot de teama lui, as dori sa NU fiu in Alexandria pe durata procesului. Acum stau in Spania, aici lucrez si vreau sa scap odata de acest calvar.
Astept un raspuns urgent, va implor!
Multumesc anticipat
Multumesc pentru raspunsuri. Pe fata nu o pot lua in Spania, pt ca el nu este de acord, nu sta cu el din cauza motivelor sus mentionate, este la parintii mei si de multe ori s-a imbatat, a mers peste ei si i-a batut pe toti 3, mama a si inregistrat tipetele si amenintarile lui, dar degeaba. A venit politia, i-a dat "amenda" si lucrurile au continuat la fel. Am consultat mai multi avocati, dar in Alexandria nu am gasit niciunul care sa ma lamureasca, zici ca nu vor sa isi faca meseria. Imi zic ca e complicat, ca el are relatii, ca cel mai bine sa vb eu cu el si sa ajungem sa divortam pe cale amiabila. El nu vrea acest lucru, si ma ameninta ca daca intentez divort, se razbuna pe fiica noastra. Ajung in tara saptamana urmatoare si voi apela la un avocat din Bucuresti, poate vom scapa de calvar in aceasta vara-toamna. Multumesc
Puteti apela la un av din Bucuresti pentru a va reprezenta la procesul de divort de la judec Alexandria,vor fi cheltuieli mai mari ce vor include transport,o suma mai mare decat onorariul cerut in mod normal etc.Concluzia este ca pt costuri mai mici puteati alege varianta reprezentarii de catre un av.din Alexandria,costurile mai mari inerente angajarii unui av din buc sau din alta localitate va vor aduce insa linistea sufleteasca in sensul angajarii unui av care sa nu aibe legatura cu increngaturile relatiilor din micile orasele de provincie.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am divortat de un an, si vreau sa imi schimb domiciliul ... Andandino Andandino Buna ziua, Am divortat de un an, si vreau sa imi schimb domiciliul deoarece in orasul in care sunt acum nu mai am liniste. Fostul sot nu este de acord ... (vezi toată discuția)
Parintii mei nu vor sa imi dea copiii claudiu.mihaela@yahoo.com claudiu.mihaela@yahoo.com numele meu este mihaela am 28 ani si sunt din bucuresti.am o problema mare .eu am 2 fetite minore in varstra de 9 si 3 ani care se afla cu parintii mei in com ... (vezi toată discuția)
Divort vulpita24 vulpita24 buna ziua !sora mea mai mare este casatorita si are un copil nu mai sta cu acest domn din cauza ca este foarte violent practic a fost obligata de mama acestuia ... (vezi toată discuția)