avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Plata in comert international
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Plata in comert international

Am efectuat o plata in avans pe baza unei proforme, comunicand cu fima din China doar prin e-mail. Dupa ce am trimis banii cei de acolo au sustinut ca nu au incasat plata, ca eu am trimis banii unei persoane care le-a spart contul de e-mail si a vorbit cu mine in numele lor, trimitandu-mi datele gresite de transfer al banilor. Este vorba despre o suma mare de bani? Care este legea din care ma pot informa cu privire la situatia in care ma aflu? Cui ma pot adresa si care sunt sansele sa imi recuperez banii?
Cel mai recent răspuns: ContSters327136 , utilizator 17:16, 18 August 2014
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cont fals fla98 fla98 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati daca stiti cum se pot recupera banii trimisi intr-un alt cont bancar. Mentionez ca numele beneficiarului si adresa este ... (vezi toată discuția)
Achitare avans produs ionita aurel ionita aurel Doresc sa cumpar o piesa auto,ptr acest lucru am cerut o oferta de pret de la un delaer auto,cum pretul mi s-a parut bun am cerut sa imi fie comandata ... (vezi toată discuția)
Marfa din elvetia eugenilean eugenilean Buna dimineata! Acum vreo 6 luni am primit cu revista Readers Digest un fel de carte postala cu oferta promotionala la lenjerie, oferta din Elvetia. Am ... (vezi toată discuția)