Buna ziua,
In motivarea unei sentinte pe care am primit-o recent, instanta pomeneste de cazul Descariu s.a. contra Romaniei. Nu am reusit sa gasesc nicio referire pe net la acest caz, si m-ar intresa sa-l citesc. Stie cineva unde sau cum poate fi gasit?
si pe site-ul CEDO am cautat, dar nu-mi gaseste rezultate. s-ar putea sa nu fac bine eu ceva. dvs. ati reusit sa gasiti cazul Descariu?
deci considerati ca poate fi folosit cazul Lupas in argumentarea recursului?
fac o paranteza despre cazul meu. imobilul in cauza a fost retrocedat in baza Legii 10/2001. un mostenitor roman, cota 50%, unul strain 50%, care a primit drept de folosinta special asupra terenului, cota pe care, in CF, Statul Roman a ramas proprietar in cota de 50%. actiunea a fost introdusa de proprietarul roman, si respinsa ca inadmisibila fara participarea sau dovada ca Statul Roman sustine actiunea. si s-a invocat cazul Descariu, pe care nu reusesc sa-l gasesc niciucm. :)
Caut un formular
CRISTY40
Caut un formular tipizat pt a depune o plangere la CEDO, la care in locul limbii romane de jos sa fie cu limba portugheza, ca sa nu mai traduc cuvant cu ... (vezi toată discuția)