avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Descariu v. Romania
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Descariu v. Romania

Buna ziua,
In motivarea unei sentinte pe care am primit-o recent, instanta pomeneste de cazul Descariu s.a. contra Romaniei. Nu am reusit sa gasesc nicio referire pe net la acest caz, si m-ar intresa sa-l citesc. Stie cineva unde sau cum poate fi gasit?
Cel mai recent răspuns: Calul , utilizator 12:35, 19 Mai 2009
si pe site-ul CEDO am cautat, dar nu-mi gaseste rezultate. s-ar putea sa nu fac bine eu ceva. dvs. ati reusit sa gasiti cazul Descariu?
deci considerati ca poate fi folosit cazul Lupas in argumentarea recursului?
fac o paranteza despre cazul meu. imobilul in cauza a fost retrocedat in baza Legii 10/2001. un mostenitor roman, cota 50%, unul strain 50%, care a primit drept de folosinta special asupra terenului, cota pe care, in CF, Statul Roman a ramas proprietar in cota de 50%. actiunea a fost introdusa de proprietarul roman, si respinsa ca inadmisibila fara participarea sau dovada ca Statul Roman sustine actiunea. si s-a invocat cazul Descariu, pe care nu reusesc sa-l gasesc niciucm. :)
Nici eu n-am gasit nici macar cu google... Oare chiar exista? :O
Exista, insa probabil grefierul a scris gresit: E vorba despre Derscariu.
[ link extern ]
Multumiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza emil burza contra romaniei doru6 doru6 Imi puteti spune, va rog, unde pot gasi textul integral al acestei cauze sau solutia dispusa de CEDO? Am cautat pe tot felul de site-uri, insa in zadar. As ... (vezi toată discuția)
Actiune in revendicare luiza2008 luiza2008 Buna ziua, Am o mare rugaminte la dumneavoastra.As vrea sa stiu in ce conditii poate interveni renuntarea la judecata daca actiunea in revendicare a fost ... (vezi toată discuția)
Caut un formular CRISTY40 CRISTY40 Caut un formular tipizat pt a depune o plangere la CEDO, la care in locul limbii romane de jos sa fie cu limba portugheza, ca sa nu mai traduc cuvant cu ... (vezi toată discuția)