avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act de identitate, impozite restante
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act de identitate, impozite restante

buna,e normal sa nu imi pot schimba actul de identitate expirat dak parintii mei au restante la impozitul pe apartament?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:08, 24 Septembrie 2014
in prima faza ma gandesc sa-i las un mesaj mai mult prietenesc in care sa-i explic situatia pt ca primarul e o cunostinta de-a mea,am facut campanie electorala impreuna cu el si alte activitati...si daca nu ma poate ajuta atunci o sa zic ce vreau sa fac.ce credeti?
El stie ca e ilegal, important e sa afle ca si dumneavoastra stiti :)

Incercati si asa, eventual trimiteti-i acest link:
[ link extern ]
ok,va multumesc mult si o sa revin cu un raspuns la ceea ce am rezolvat.o zi buna
azi am fost si am vb cu primarul si nu am rezolvat nimik,acelasi raspuns l-am primit de la el.i-am zis k am vb cu un avocat si mi-a recomandat sa depun o plangere si mi-a zis k avocatii vb si ei fara sa stie despre ce e vb.apoi am sunat la bucuresti la departamentul de evidenta si mi-a zis sa depun o reclamatie prin email,ma poate ajuta cineva sa formulez acea reclamatie?multumesc anticipat
V-am trimis un mesaj privat - in stanga sus aveti un plic, faceti click pe el.

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta primarie carte de identitate vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Eu trebuia sa imi schimb buletinul de anul trecut.Nu pot sa il schim deoarece tatal meu nu are platit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta si adeverinta pentru cartea de identitate cpopescu01 cpopescu01 daca cineva are o datorie la impozit pe locuinta ,este legal sa nu poti plati taxa pentru eliberarea cartii de identitate daca ai acelasi domiciliu ????? (vezi toată discuția)
Impozit - eliberare carte de identitate rossem rossem buna ziua. am o intrebare... imi expira buletinul si cei de la evidenta populatiei imi cer o foaie de la primarie... cei de la primarie adica doamne bine sunt ... (vezi toată discuția)