avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Act de identitate, impozite restante
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Act de identitate, impozite restante

buna,e normal sa nu imi pot schimba actul de identitate expirat dak parintii mei au restante la impozitul pe apartament?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:08, 24 Septembrie 2014
Am primit un mesaj privat de la initiatorul topicului:
salut,am revenit pt a va lasa un raspuns la ceea ce am rezolvat si pt a va multumi ca m-ati ajutat enorm.dupa ce am trimis reclamatia la bucuresti m-au sunat de la sediul central din judet si mi-au spus sa merg la ei ca imi fac ei actul de identitate si au zis ca se ocupa ei de acest abuz.va multumesc


In concluzie, dispozitia primarului este un abuz insa se pare ca nu au putut trece ''peste el'' dar e bine si-asa rau (plimbare la Directia Judeteana in loc de eliberarea CI in localitatea de domiciliu :) ).
Am facut aceasta completare in ideea ca este posibil ca si alti oameni sa intampine aceasta problema. Asadar daca i se refuza cuiva eliberarea cartii de identitate pe motiv de restante la plata taxelor sau impozitelor locale, solutia este o sesizare la DEPABD Bucuresti - institutie a carei adresa de e-mail nu este facuta doar de ochii cetateanului.
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
Ares-3, moderator
In concluzie se pare ca pe primar nu au reusit nici cei de la Directie sa-l puna la punct cu toate insistentele cetateanului. Mai bine au gasit o modalitate de mijloc prin a-l duce pe om la judet si a il pune in legalitate decat sa-l atentioneze in scris pe nenea primaru ca nu e legal ce face. De aceea merg lucrurile din ce in ce mai greu, pentru ca influentele, abuzurile sunt tot mai mari in teritoriu fara ca numeni sa aiba curajul de a le starpi. Felicitari cetateanului, pentru ca nu s-a lasat intimidat si nu a acceptat compromisul si dvs. celor care l-ati sfatuit la ce usa sa bata.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2014
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare adeverinta primarie carte de identitate vrinceanu mariana vrinceanu mariana Buna ziua. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns.Eu trebuia sa imi schimb buletinul de anul trecut.Nu pot sa il schim deoarece tatal meu nu are platit ... (vezi toată discuția)
Impozit pe locuinta si adeverinta pentru cartea de identitate cpopescu01 cpopescu01 daca cineva are o datorie la impozit pe locuinta ,este legal sa nu poti plati taxa pentru eliberarea cartii de identitate daca ai acelasi domiciliu ????? (vezi toată discuția)
Impozit - eliberare carte de identitate rossem rossem buna ziua. am o intrebare... imi expira buletinul si cei de la evidenta populatiei imi cer o foaie de la primarie... cei de la primarie adica doamne bine sunt ... (vezi toată discuția)