avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... as dori o lege
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

as dori o lege

as dori sa stiu o lege cam pana la ce ora se poate asculta muzica intr-un apartament ca am o vecina pe scara care ne tot suna cum aude ca mere muzica si ne tot ameninta intradevar a facut reclamatie la politie si a venit sectoristul la noi . dar de curand a sunat din nou cum a auzit ca ne mere muzica la 8.30 si ne-a amenintat si la sotul ia spus ,sotul ei ca sa aiva grija cum iese din casa nu nu sa stie ce i se poate intampla .eu as dori sa imi o dati o lege prin care sa stim pana la ce ora putem asculta ,si cu amenintarile cum putem face. va mutumim
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 10:47, 21 Mai 2009
Stimati domni, vorbim aiurea!!!

Repet, nu conteaza cum denumim un contract, conteaza natura lui juridica! Dvs nu distingeti intre contract si conventie, ci intre contractul (conventia) de munca si contractul (conventia) de prestari servicii. Aici difera natura juridica, iar nu un cuvant din denumire!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizarea angajaților unei asociații de proprietari: cum se face achitarea dărilor către bugetul de stat? B10DSA B10DSA Va rog sa ma îndrumați cu privire la salarizarea angajaților unei asociații de proprietari. Situația în fapt : Asociația de proprietari are doi ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? ... Roxana Craciun Roxana Craciun Bună ziua! Cum pot fi sancționați niste locatari gălăgioși? În fiecare noapte, cu preponderenta, tarasc scaunele, lovesc obiecte prin casa, striga, ... (vezi toată discuția)
Modalitate de evacuare chirias rau platnic Mihiri Mihiri Buna ziua, Cum se poate evacua un chirias care isi plateste chiria cu intarziere si care a acumulat datorii uriase la intretinere si nu vrea sa le achite de ... (vezi toată discuția)