avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Modificare program de vizita si exercitarea in comun a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Modificare program de vizita si exercitarea in comun a autoritatii parintesti

......tatal copilului nostru,in varsta de 8 ani,m-a dat in judecata pentru schimbarea programului de vizita,respectiv custodie comuna, o saptamana in vacanta de craciun si o luna in timpul verii.Copilul nu este de acord sa stea acolo,mentionez ca el locuieste cu concubina si copilul acesteia,cu care am avut nenumarate probleme,atat personale cat si legale.Cum imi pot ajuta copilul,unde trebuie sa spuna ca nu este de acord cu ce vrea tatal lui? in toti acesti ani,copilul i-a spus tatalui ca nu este de acord cu concubina lui,sa stea acolo,sa fie incontinuu de fata cand merge el,dar nu l-a luat niciodata in seama,...........ajutati-ma cu niste indrumari.Merci.
Doamnă, opilul meu nu a fost luat niciodată singut de tata, deşi există hotărâre judecătorească cu ridicare minor de sâmbătă până duminică. Copilu a spus că nu vrea să plece şi nu a plecat. Am avut şi Poliţia la poartă, a făcut şi executare silită, s-au perindat pe la noi toate autorităţile şi...copilul nu şi nu, nu pleacă fără mama ! ªi aşa a rămas.
"Ajută-te singur şi Dumnezeu te va ajuta!"
fiind patita,probabil intelegeti cel mai bine ce si de ce ma doare,cum e posibil sa ceri copilul o luna stiind ca tu nu esti acasa si ramane cu concubina,o zi intreaga,fara sa stiu nimic de el,fara sa il pot vedea,vorbi,nici in vis nu pot accepta asa ceva,......copilul a avut multe tentative de a nu merge la el si de multe ori a fost amenintat cu fel de fel de lucruri,unul din ele fiin ca,daca nu o accepta pe respectiva,nu va mai veni niciodata sa il vada wsau ca imi face mie ceva
La primul termen,care este pe 10 septembrie,pot cere termen pentru angajarea unui avocat? este legal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are sau nu are acest drept??? ContSters193379 ContSters193379 Rog,din nou,sprijin si lamurire cu privire la vechea mea problema,..........fostul si comportamentul fata de copilul nostru.Dilema mea e urmatoarea: daca ... (vezi toată discuția)
Situatie grava, rog sprijin! refuzul minorului de a petrece timp cu tata ContSters193379 ContSters193379 Datorita faptului ca,fostul sot duce copilul la alt domiciliu decat in hotarare,ca locuieste cu o femeie si un copil al acesteia pe care copilul nostru nu o ... (vezi toată discuția)
Custodie exclusiva diana2003 diana2003 buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns. sunt intr-o situatie disperata si simt ca justitia e nedreapta si nu stiu ce sa fac. Am introdus divortul acum ... (vezi toată discuția)