avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Chirias sau proprietar
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Chirias sau proprietar

Vrem sa facem o adunare a locatarilor. Cine trebuie sa participe? Are chiriaşul drept de decizie? Este o hotărâre oficială dacă asociaţia de locatari nu are statut legal? Pot fi chiriaşii membri ai unei asociaţii de locatari?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 16:12, 2 Septembrie 2014
Doamna, eu zic ca va faceti griji pentru nimic. Uitati si eu de la Iasi nu sunt de acord sa parcati auto in curtea despre care vorbiti si? Trebuie sa va creeati vreun stres pe chestia aceasta?
Eu va propun sa-l ignorati, dar daca intrece masura, luati legatura cu politia locala - reclamatie scrisa si o poate „incurca” si cu altele - locuieste fara forme legale, sigur nu are mutatie acolo, „face praf” in curte...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcare curte comuna doru_s doru_s Buna ziua, Lucrez la o firma ce are inchiriat un apartament intr-un bloc cu o curte comuna. Din cite stiu conform legii toti locatari au dreptul sa intre ... (vezi toată discuția)
Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, ... ..sorin, ..sorin, Drum privat, cartier rezidential, locuiesc într-un cartier rezidential, am parcare privata, blocul e îngrădit cu gard și cu poarta, acum vreau sa va ... (vezi toată discuția)
Ma poate obliga asociatia de proprietari sa platesc poarta de acces in curte? tuntila tuntila buna ziua. am si eu niste intrebari legate de drepturile asociatiilor de proprietari de a ma obliga sa platesc pt. o poarta de acces in curtea ... (vezi toată discuția)