avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suprafata gresita in contract vanzare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suprafata gresita in contract vanzare apartament

In contractul de vanzare al apartamentului facut acum vreo 10 ani este trecuta o suprafata utila in mod corect si o suprafata locuibila prea mica(o greseala de redactare).
Ce e de facut ? Mai poate fi vandut acest apartament altcuiva, ce riscuri sunt ptr noul cumparator ?
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 20:42, 5 Septembrie 2014
Trebuie făcut la cererea persoanei interesate cu citarea părților si la notarul care l a autentificat sau la cel care a preluat arhiva aceluia in cazul in care notarul care a autentificat nu mai profesează din varii motive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Teren in folosinta, dar fara acte ContSters126200 ContSters126200 Buna ziua! Am cumparat anul acesta o casa cu teren in jud. Timis, in ideea de a construi candva, cand s-o putea, o casa noua. Pe contractul de ... (vezi toată discuția)
Rectificare contract vanzare cumparare fyeratanye fyeratanye Salut, Am si eu o problema cu proprietatea care am cumparato in urma cu 2 luni, si as vrea sa incep cu inceputul in anul 2000 un dezvoltator a cumparat 4 ... (vezi toată discuția)