avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensie limita de varsta
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensie limita de varsta

Buna ziua. Am o salariata care implieste 60 de ani pe 3 octombrie 2014. Am depus dosarul de pensionare la data de 03. 09.2014. Intrebarea mea este : cand trebuie sa fac incetarea contractului de munca ? la ce data ?
Mentionez ca salariata isi va contiuna activitatea la societatea noastra chiar si dupa pensionare. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: dan197 , utilizator 15:38, 10 Septembrie 2014
imi puteti spune , daca salariata are si contracte de parte-time cum procedez cu ele?
In acelasi sens, cu ceea ce s-a discutat pana acum.
Multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Septembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un angajat s-a pensionat fara sa anunte angajatorul simi82 simi82 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema: Unul din salariatii nostri are contract de munca pe perioada nedeterminata. Anul trecut in ... (vezi toată discuția)
Incetarea c.i.m. in cazul pensionarii pentru limita de varsta MariaRamona MariaRamona Cum se procedeaza in situatia in care nu am anuntat angajatorul de depunerea dosarului de pensionare, iar aceasta a primit instiintare de incetare a ... (vezi toată discuția)
Cumul salariu pensie noneyro noneyro Se poate continua CIM dupa virsta de pensionare, cumulind salariul cu pensia, deci fara incetarea CIM ? (vezi toată discuția)