avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intelegere intre vecini pt linia de granita
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intelegere intre vecini pt linia de granita

Un consatean are urmatoarea problema: A cumparat o casa de vreo 2 ani.Vecinul de langa el a avut o intelegere cu mama consateanului de la care a cumparat casa si care a locuit inainte acolo (in prezent decedat.)Intelegerea era ca vecinul sa ocupe fasia de curte din spatele casei in schimbul intretinerii si repararii peretelui care devenise linie de hotar.Intrebare: Consateanul meu are dreptul la fasia aceea cedata de fostul proprietar? Intelegerea a fost facuta pe un act de mana semnat de 2 martori (neautentificat).
Cel mai recent răspuns: ContSters325113 , utilizator 11:35, 12 Septembrie 2014
Ca sa introduca o actiune in granituire cu revendicare,trebuie sa rezulte neaparat ca are in minus acea fasie de teren?Daca are in CF figureaza 100 mp si in teren tot 100 mp mai poate revendica ceva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de trecere Marian2901 Marian2901 Buna ziua, acum doi ani am cumparat o propietate in Clinceni de la o doamna stabilita in SUA Am cumparat casa si 1211 mp teren. Initial doamna a avut 3500 mp ... (vezi toată discuția)
Uzucapiune ContSters344547 ContSters344547 Buna! Un vecin invoca uzucapiunea de 30 ani pt o fasie teren din spatele casei mele.Eu am proces de granituire cu acesta si revendicarea acelei fasii. ... (vezi toată discuția)
Teren intravilan fara cale acces loredanamariana loredanamariana Buna seara ! Am cumparat recent un teren intravilan de 800 mp care ar fi trebuit sa aiba deschidere la strada 40 de metri conform PUZ-ului pe care ni l-a ... (vezi toată discuția)