Printr-o sentinta judecatoreasca sunt obligat sa restitui contravaloarea unui apartament si sa primesc apartamentul inapoi (s-a anulat un contract de vanzare-cumparare unde eu sunt vanzatorul). Daca cumparatorul isi angajeaza un executor judecatoresc pentru a-si primii banii inapoi atunci ma poate obliga executorul sa platesc inclusiv onorariul lui?
Problema e ca vreau sa platesc banii dar nu ii am pe toti.
Da, asa cum s-a aratat mai sus cel mai bine ar fi sa va intelegeti, dar nu cred ca o sa reusiti.
Pana nu achitati toti banii va poate executa silit.Deci, puteti plati o parte si sa va execute silit pt cealalta parte.
Incercati sa faceti un contract de inchiriere cu ei daca vor.
Ar fi indicat sa vada un avocat si hotararea instantei pentru a putea intelege mai bine situatia dvs.
avocat Claudiu Lascoschi
Editat de moderator simonette12- motiv pct.2.8 din Regulament
:rtfm:Interventie moderator
@Rojo- avand in vedere ca ati postat intr-un topic deschis in 2009, am rugamintea sa deschideti un topic nou cu problema dvs.
Multumesc pentru intelegere.
Executare silita
oana_cristia
In urma unui proces civil, o persoana a fost obligata s[ pl[teasca cheltuieli de judecata in cunatum de 4100 ron.
Executorul judecatoresc trimite notificare ... (vezi toată discuția)
Schimbare executor
mara_33
Buna ziua !
As dori sa -mi spuneti va rog frumos, cei care v-ati confruntat cu situatia mea , daca se poate face transfer de la un executor judecatoresc la ... (vezi toată discuția)