buna ziua si bine v-am gasit --- am mers in consulatul roman in tunis ptr a rezolva niste acte, mi-a sunat telefonul ( era sotul meu, , care, ramas inca in afara consulatului, nu stia unde sa sune ca sa intre), am raspuns, am vb ffff incet si in cateva secunde i-am explicat ce si cum--- ok... ma chiama consulul cu microfonul, imi spune public numele si prenumele, si cu scuza ca nu am inchis telefonul in incinta consulatului, m-a dat afara...fara sa ma intrebe de ce sunt venita acolo si de unde...imi cer scuze, inchid telefonul in fata lui, imi cer din nou scuze , ii explic ca am nevoie urgent de serviciile consulatului, dar, el, consulul, pentru a treia oara, folosind microfonul, m-a umilit si m-a dat afara---vreau sa stiu daca avea dreptul sa ma dea afara in aceste conditii, sa imi spuna numele in fata tuturor si sa ma umileasca, dupa ce de trei ori, am cerut scuze--- va multumesc
A-ti fost NOROCOASA , nu multi ar putea sa spuna aceleasi lucruri despre ce li se intimpla sau cum au fost tratati in consulatele sau alte institutii romanesti din exterior care sunt platite exact pentru acest lucru:sa aiba un comportament exemplar si sa fie mereu in slujba celor pe care ii reprezinta .