Buna seara ! Pot face o plangere anonima catre DIICOT in care sa " parasc " ca mai multi oameni descarca jocuri/filme/programe sotfwere , cu care castiga bani pe acesta cale , prin piraterie ? Am pica pe 2 , si am vazut ca DIICOT-ul isi pierde timpul cu asemenea fapte !
Va multumesc anticipat !
Nu plângere trebuie să depuneți, ci denunț.Poate fi și anonim, existând șansa de a fi luat în considerare.După cum spuneți, astfel de fapte sunt căutate de procurori.
Eu sunt din Olt , dar nu as vrea sa ii denunt la un post de politie sau un PArchet din Olt , parintii celor pe care vreau sa ii denunt sunt destul de prieteni cu mai multi procurori din Olt ! As vrea sa denunt a Bucuresti , la DIICOT , la sediul principal ! Dar daca ei o sa imi depuna si mie plangere , si eu folosesc pirateriile ca sa descarc jocuri , dar doar pentru mine ?
M-am gandit sa arunc hard-discul pe care il am acum si sa imi cumpar unul nou ! Pe care sa numai piratez jocuri ... daca ar depune si eu plangere nu ar avea ce imi face pentru ca nu ar gasii nicio piraterie ...
Denunt anonim?
alinaaa
:training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)