avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1180 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere anonima !
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere anonima !

Buna seara ! Pot face o plangere anonima catre DIICOT in care sa " parasc " ca mai multi oameni descarca jocuri/filme/programe sotfwere , cu care castiga bani pe acesta cale , prin piraterie ? Am pica pe 2 , si am vazut ca DIICOT-ul isi pierde timpul cu asemenea fapte !
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Alian12 , utilizator 14:52, 28 Noiembrie 2018
Vroiam sa va intreb , eu descarc muzica , si jocuri doar pentru mine ... eu nu le comercializez .... eu popt patii ceva daca imi depune cineva planggere ?
In aceasta situatie, nu aveti de ce sa va temeti.
deci daca descarc doar pentru mine nu am probleme .. Dar cei pe care vreau sa ii denunt , fac bani pe instalat windows-uri piratate etc .
Iubitul mamei mele pe numele lui Zamfir Ionel ne abuzează pe mine si pe frații mei (2 frati si o sora) aproape zilnic prin maltratat fizică și morală!
.! .? Salutare oamenii buni as dori sa depun o plângere ! Si nu stiu la cine mai ales fara datele mele ca ma tem ca imi fac probleme mari în Satul meu !.. in acest sat când toți toate magazinele ȚIGĂRI CONTRABANDĂ.!!!

Sunt in sat in jur la 15 magazine si fac ăproape ! Toate acelaș lucru si plus mâncare Expirată as vrea sa reclame doar anonim

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denunt anonim? alinaaa alinaaa :training: cum poate fi "dat in gat" cineva care a falsificat o semnatura si stampila fara sa se prinda nimeni cine i-a facut-o? sa presupunem ca hartia ... (vezi toată discuția)
Cand trebuie sa se autosesizeze politia sau parchetul ? morris777 morris777 Buna ziua, as dori sa stiu cand exact are obligatia politia sau parchetul sa se autosesizeze. Dacau eu de expemplu sesizez verbal politia printr-un telefon ... (vezi toată discuția)
Serviciul de investigare a fraudelor - dreptul de autor (copy right) Azorel2010 Azorel2010 Buna ziua, daca sunteti va rog amabil de a-mi transmite cateva sugestii, sfaturi, idei, opinii, etc., in legatura cu situatia care o voi descrie in linii ... (vezi toată discuția)