avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... buna ziua
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

buna ziua

Am o firma ,am dat marfa unui client in baza unui contract el nu a achitat iar eu acum nu mai pot plati datoria si am primit somatie de executare ,pot iei sa imi ia casa sau alte bunuri care nu sunt pe firma in baza datoriilor.Eu am intrat in imposibilitate de plata si am inceput demersurile de faliment
Cel mai recent răspuns: Av. IoanaB , Avocat 13:37, 19 Septembrie 2014
Astfel cum spunea colega mea dc dvs aveti calitatea de avalist-adica ati girat dvs pentru recuperarea sumei, veti raspunde cu bunurile propri. Puteti lua nr de contact de la sectiunea Cauta consultant sau mail av_ioanab@yahoo.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa ies dintr-o firma si asociatul meu nu vrea cioceanu mona cioceanu mona eu nu mai vreau sa am nici o legatura cu firma la care sunt asociat si administrator. Vreau sa ies din firma si sa i-o las celuilalt asociat si administrator. ... (vezi toată discuția)
Faliment limerom limerom Am cateva intrebari legate de falimentul unei societati comerciale al carui asociat unic si administrator sunt. 1 Care sunt consecintele falimentului in ceea ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii DanieleLuca DanieleLuca DETIN O FIRMA CU DATORII LA FURNIZORI SI SPATIUL UNDE AM FOST CHIRIAS DAR FARA DATORII LA STAT.CE URMEAZA?POT FI AFECTAT CA SI PERSOANA FIZICA? (vezi toată discuția)