As dori si eu o parere daca sunteti amabili ,sa-mi spuneti cum se formuleaza corect o plangere penala pe motiv de abuz de incredere impotriva unui client,persoana fizica,ce "a uitat"sa-si plateasca factura fiscala.Tin sa precizez ca au trecut 6 luni de la eliberarea facturii si a fost in mai multe randuri notificat cu instiintari de plata carora nu le-a dat curs.
Consider ca din moment ce nu exista nici un act care sa ateste imprumutul si nici nu poate fi probat cu martori sau cu orice alt mijloc de proba,nu exista infractiune,e doar cuvantul dumnealor impotriva cuvantului dumneavoastra.
Am si eu o intrebare ,sunt casatorita de 3 luni si am stat in casa parintilor mei decedati cu sotul.Mentionez ca parintii mei au murit inainte de casatoria mea.Am facut succesiunea dupa mama ,acum urmeaza dupa tata.suntem 3 mostenitoare,Eu am intrat cu acordul lor sa stau acolo o perioada,In momentul cand m=am certat cu sotul si nu i=am dat voie sa mai intre acolo ,a spart usa si a intrat,am venit cu martor,am sunat la politie dar mi s-a spus k e bun comun si nu pot depunde plangere impotriva lui decat dupa divort.Ce ma sfatuiti?exista o lege care sa ma ajute?
va multumesc anticipat
Somatie de plata?
oti
pot merge pe somatie de plata ca sa recuperez de la un fost angajat (a plecat cu 55 b) o suma de bani pe care a primit-o de la firma pt o deplasare si pt care ... (vezi toată discuția)