avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 681 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Durata maxima eliberare decizie de suspendare CIM ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Durata maxima eliberare decizie de suspendare CIM pentru intrare in CCC

Buna ziua,

Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie.
Am depus la locul de munca cererea pentru suspendare a Contractului individual de munca deoarece trebuie sa imi prelungesc CCC pentru caz de boala pana la implinirea varstei de 3 ani a copilului.
De la servici sunt tot amanata cu primirea deciziei deoarece compania este cu directorul general in alta tara si in Romania nu exista numai un administrator care am inteles ca nu are drept de semnatura. Eu doresc sa stiu care e termenul pana cand ei au dreptul sa ma tot amane deoarece eu doresc sa imi depun actele la primarie si imi lipseste numai acest act.

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:38, 1 Octombrie 2014
Asa cum v-a spus si colegul meu mai sus adresati-va cu o sesizare la ITM.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil cu handicap m_clauxx m_clauxx Am fost in concediu de crestere copil un an de zile si in ultima saptamana de concediu s-a descoperit pa copil un handicap, . Am depus dosarul pentru comisie ... (vezi toată discuția)
Nu am depus la firma dupa 1 an si 11 luni de la concediu crestere copil cererea pt intrare in concediu fara plata si am ramas descoprita luna a 24-a. ce inseamna asta? yoanna83 yoanna83 Buna ziua, Dupa terminarea a 1 an si 11 luni de la concediu crestere copil nu am depus la firma la care eram angajata cererea pt intrare in concediu fara ... (vezi toată discuția)
Prelungire concediu crestere copil Ilonamax Ilonamax Se poate prelungi concediul de crestere al copilului daca firma la care am lucrat a fost dizolvata voluntar si lichidata simultan? (vezi toată discuția)