avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1097 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Ma numesc Alexandra ,locuiesc un Spania.acum un an jumate al facut cerere de divort aici dupa o despartire de sotz prin o plangere faculta la politie pt violenta.avem un baietel de 5 año iar aici un Spania s-a facut un proceso rápido prin café m-i s-a acordar custodia copilului cu drept de visita a tatalui la fiecare 2 saptamani.ñu mi-a platit niciodata pensie alimentara spunand ca ñu crea da imi dea Mié baño da ii cheltui.acum ,pleaca in tara da ceara divortul acolo si ameninta ca imi ia copilul.eu actual sunt cu un alto barbat si avem o retira de 2 luni...cand ne-am despartit eu había il cunoscusem PE actualul iubit iar fostul meu soy spune ca va spune ca al facut ,adulter, si prin asta pierde copilul el folosind ca dovezi mensaje de ale melé de PE facebook.o parere as dorii ...CE ar trebuii sa FAC...multumesc!!
Cel mai recent răspuns: rafacarla87 , utilizator 23:53, 21 Septembrie 2014
Multumesc mult!!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt sansele sa raman eu cu fetita dupa divort? Macrimarius Macrimarius Ma numesc Marius si sunt plecat in Spania unde muncesc de 6 luni timp in care sotia mea a decis ca vrea sa divorteze insa nu a inaintat nici o actiune de ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Lavynia7 Lavynia7 Buna ziua!Am divortat la notar,în urma cu 4 ani,custodie comuna,fetita a ramas bineînteles la mine,mama ei.Tot atunci am stabilit cu tatal suma de 350 lei ... (vezi toată discuția)
Divort -custodie comuna ABELDAN ABELDAN Eu si sotia dorim sa divortam de comun acord. Avem 2 copii : 17 ani si 14 ani. Dorim custodia copiilor sa ne revina ambilor parinti deci copii sa locuiasca la ... (vezi toată discuția)