avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 450 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2015
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2015

Saluatre,

Pentru ca doar ce ne-am "jucat" sansa pentru examenul de anul acesta, si pentru ca unii dintre noi ( cei 91% ) au picat, in cazul in care ne mai dorim sa sustinem acest examen, putem discuta divesre aspecte de aici incolo.

In speranta unei organizari mai bune, eventual organizare facuta de alta institutie, sa ne dam cu presupusul despre urmatorul examen.

Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 07:45, 27 Septembrie 2015
shuber_10 a scris:

buna,

stie cineva despre o posibila sesiune de admitere in avocatura in februarie -martie?

eu nu stiu nimic dar consider ca sunt sanse in conditiile unei rate de promovabilitate de aproape 4 ori mai mica in raport cu 2013,si numeric au fost mai putini cu aproximativ 300 chiar daca nr candidatilor s-a dublat.
pe durata termenului de reabilitare de drept

a.nu se pot executa pedepsele accesorii
b.poate fi pusa in executare pedeapsa complementara a interzicerii unor drepturi
c.poate interveni gratierea postcondamnatorie cu privire la pedeapsa aplicata
iuli_c a scris:

pe durata termenului de reabilitare de drept

a.nu se pot executa pedepsele accesorii
b.poate fi pusa in executare pedeapsa complementara a interzicerii unor drepturi
c.poate interveni gratierea postcondamnatorie cu privire la pedeapsa aplicata

Salut, a si b
barem ab
un bun ce constituie mijlocul de savarsire a unei infractiuni

a.nu poate fi confiscat dc infr a fost comisa din culpa
b.poate fi confiscat chiar dc infr a fost comisa prin presa
c.nu poate fi confiscat ,dc a fost instrainat de infractor pana la pronuntarea hot de condamnare

Alte discuții în legătură

Ce se intampla daca savarsesti aceeasi fapta in perioada de incercare? troncut troncut Ce se intampla daca ai doi ani si jumatate cu suspendare pt conducere cu alcoolemia peste limita legala iar in acesasta peroada pers respectiva a mai comis ... (vezi toată discuția)
Diferenta intre amnistie sí gratiere Bencipici Bencipici Buna ziua Care este diferenta intre amnistie sí gratiere? Ex.daca ám un proces pe rol pt inselaciune sí se va vota numai gratierea beneficiez de aceasta ... (vezi toată discuția)
Efect asupra cazierului judiciar statemar28 statemar28 Buna ziua, Va multumesc daca va luati timp sa cititi si sa ma ajutati in problema mea. ..Am cazier judiciar,iar acest lucru imi afecteaza enorm viata in toate ... (vezi toată discuția)