avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Solutionare furt de energie electrica in condominium ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Solutionare furt de energie electrica in condominium de catre o parte dintre locatarii acestuia

as dori sa stiu cum pot solutiona urmatoarea problema : furt de energie electrica _ contorizata si platita la comun pentru spatiile comune ale unui condominium ;

furtul este produs prin legarea pe contoarele de energie electrica ale spatiilor comune a sistemeleor de elevatoare [lifturi pt masini] ce se afla in proprietate si folosinta privata a unora dintre proprietari;

in fapt eu sunt obligata sa platesc energie electrica pentru folosinta privata a unora dintre proprietarii din condominu [ ceva mai mult de 50% poseda lifturi ]

am supus atentiei Asociatiei de Proprietari acest aspect, in adunarea generala mi s-a data dreptate dar Asociatia nu doreste sa intreprinda nici un demers in vederea solutionarii acestei deficiente care se traduce in furt de energie electrica

cui sa ma adresez pentru solutionarea acestui abuz?

multumesc
Cel mai recent răspuns: praetorian , utilizator 17:13, 2 Noiembrie 2014
Din raspunsurile userilor praetorian si ausfahrt trag concluzia ca daca sustrag bicicleta vecinului parcata in casa scarii e doar abuz, nu furt. :)
grandanat a scris:

Din raspunsurile userilor praetorian si ausfahrt trag concluzia ca daca sustrag bicicleta vecinului parcata in casa scarii e doar abuz, nu furt. :)

Vorbim cumva de proprietate privata!?Are d-na user contract pe numele dumneaei!? Nu!Atunci haideti sa (re)citim legea care reglementeaza energia electrica:[ link extern ]
Ultima modificare: Duminică, 2 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuiala cu liftul in cadrul unui bloc de ap clas clas buna ziua, Va rog frumos sa-mi oferiti opinia dvs intr-o problema legata de asociatii proprietari. Sunt proprietara unui apartament ce are intrare separata, ... (vezi toată discuția)
Spatiile comerciale de la parterul blocurilor caragiu caragiu Doresc sa aflu la ce cheltuieli din cadrul asociatiei de proprietari sunt obligati sa participe detinatorii de spatii comerciale de la parterul ... (vezi toată discuția)
Fara administrator danyyyyy danyyyyy buna ziua, vreau sa intreb daca o scara de locatari trebuie sa aiba asociatie de proprietari, sau la intelegerea cu vecini sa pot gaspodari singuri fara a avea ... (vezi toată discuția)