avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... penalizari la sume datorate intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

penalizari la sume datorate intretinere

as dori sa stiu daca fondul de investitii al unei administratii suporta penalizari daca nu este platit la timp,si daca este normal ca acest fond sa fie introdus in fiecare luna in suma de plata la intretinere,si deasemenea daca un fond pentru dezapezire suporta penalizari deasemenea fiind introdus in suma de plata in fiecare luna
Cel mai recent răspuns: lauriancului , utilizator 21:04, 1 Octombrie 2014
da,aveti dreptate dar este un caz mai deosebit,mai exact stau in confort city unde si dezvoltatorul mai are 2 blocuri nevandute si sa ocupat tot timpul cu dezapezirea pana acum si am intrebat daca se vor ocupa in continuare ,si au zis ca da,chiar benevol ,bine ei au si resurse adica utilaje cel putin in fiecare an s-au ocupat,dar de la inceputul anului sa format o asociatie de locatari cu min imul de membri prezenti cred ,nu am fost eu si foarte multi vecini prezenti,dar asta este facem parte cu toate ca nu am semnat nimic,au reziliat contractul cu dezvoltatorul si au gasit firma scomet care cere acesti bani,,,,,am sunat la ei si au spus ca asociatia a hotarat.>.cand habar nu am si nici altii nu stiu,50 lei de apartament pentru dezapezire..>deci au bagat acesti bani in intretinerea lunara eu nu am vrut sa platesc si au inceput sa curga penalizari la ele,plus fond de reparatii chiar daca nu se vede absolut nimic ca se face,de exemplu am stat 2 luni cu usa de la ghena de pe palier blocata si am spus dar au venit foarte tarziu si cu insistentele mele,iar acum au scos ialai manerul ua lasat fara nimic usa,am dat un exemplu.......deci din aceasta cauza mi se pare foarte ciudat ce se intampla,si daca vedeti ce stil de a discuta cu mine au avut cei de la scomet cand am sunat sa intreb ati ramane socat....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalitatatea constituirii unui fond pentru recuperare creante la o asociatie de proprietari lauriancului lauriancului buna seara,as vrea sa va supun atentiei dvs o intrebare si daca se poate sa primesc si un sfat cum pot sa impiedic unele lucruri; locuiesc in `renumitul ... (vezi toată discuția)
Asociatia de proprietari - fond de investii MrV MrV Buna ziua, Am o intrebare scurta in ceea ce priveste fondul de investii in cadrul asociatiilor de proprietari. Intrebare: care sunt normele exacte de ... (vezi toată discuția)
Calcul penalizari adriandanciu90 adriandanciu90 Buna seara. Daca prin adunarea generala s-a stabilit un procent de 0,1% pe zi de intarziere incepand cu prima zi de dupa expirarea celor 50 de zile de la ... (vezi toată discuția)