Am observat ca aceasta lege este publicata in MO si ma intrebam daca eu beneficiez de prevederile ei.Am nascut in octombrie 2010 si in aprilie 2011 am semnat un contract de agent de asigurari realizand venituri in cateva luni 6 luni in total vreo 250 lei.Am primit decizie de debit in 2013 pt indemnizatia cc pe 1,6 ani 18500 aprox,din aceasta suma am achitat deja 7500.Este intradevar aceasta lege facuta pt noi mamele?pt ca am observat ca scrie in lege Debite din culpa debitorului sau declararea unor date neconforme; ori eu chiar daca nu am stiut ca nu am voie sa am venituri se aolica aceasta lege?si care ar fi pasii de urmat?Va multumesc anticipat
Am inteles ca au aparut normele de aplicare la legea aceasta ord MMFPSPV nr 2396 dar problema este ca nu le gasesc nicaieri,ma poate ajuta cineva se aplica ceva si in cazul meu?
Am gasit normele MO partea I nr 83/30.01.2015 dar problema este ca nu inteleg daca in conditiile in care am realizat venituri din asigurari o perioada mi se aplica aceste prevederi.Cei de la ajpis de care apartin spun ca este ambiguu textul legii si ei nu-l aplica pt ca am incasat si alte venituri si asteapta si ei lamuriri.Dvs ce parere aveti?
Amnistia fiscala
terimar
Din anul 2009 si pana in 2011 am beneficiat de indemnizatie pentru cresterea copilului. in urma verificarilor facute de curtea de conturi s-a constatat ca nu ... (vezi toată discuția)