avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie dupa achitare suma licitatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie dupa achitare suma licitatie

Va rog frumos sa-mi spuneti daca dupa achitarea unei sume in urma unei licitaii ce sac obiectul unei executari silite supra unui imobil pentru neplata sultei , mai trebuie facuta alta operatiune . Cei care locuiesc acolo trebuie sa elibereze imediat casa , sau trebuie alta hotarire judecatoreasca ? O prietena mi-a spus ca trebuie alt proces etc ...Va rog frumos lamuriti-ma este urgent .
Cel mai recent răspuns: ilenuta1963 , utilizator 15:09, 28 Septembrie 2014
1. Oamenii scosi in strada am fost noi , dati afara de aceste rude .

2.Nu au bani nici de rate , nu vor avea niciodata sa plateasca sa plateasca 30.000 de lei .
Eu si sotul ne-am rugat de ei 20 de ani sa ajungem l o intelegere iar ei nu au facut alt ceva decit scandal .Este greu de inteles pt. cineva care nu a suportat ce am suportat noi . Cit despre " oameni dati pe strada " , aici au vrut sa ajunga . Daca au bani , sa plateasca , daca nu...ce o vrea Domnul . Nu suntem dispusi la concesii . Nu au bani ....iar noi nu suntem obligati sa facem concesii unor "oameni " certati cu legea si fara bun simt macar .
si eu am fost cam in aceeasi situatie ca si dumneavoastra numai ca trebuie sa inarmatii cu rabdare nu este chiar asa usor.executorul va pune in aplicare titlul executoriu dupa care vor urma licitatiile ,dumneavoastra ca si creditor nu puteti adjudeca imobilul la mai putin de 75% din valoare se va face reevaluarea imobilului de un expert ,dupa vorbitii deja cu executorul ca vreti sa adjudecatii imobilul in numele creantei ,dupa care mai sunt alte etape de trecut .ultima fiind punerea in posesie, daca nu vor sa elibereze de buna voie dureaza sau daca executorurl bate pasul pe loc trebuie sa asteptatii ,eu am 3 luni de cand am achitat toata suma si inca nu am intrat in posesia imobilului .mult succes.
Ultima modificare: Duminică, 28 Septembrie 2014
nicoletadamian, utilizator
ce sa mai spun...am inteles de niste rude ca vor sa inceapa sa plateasca cu tirita cite 100 lei pe luna si afirma ca nu am ce sa le fac . pai asa dureaza zeci de ani ...se poate asta ??
Nu se poate daca nu veti accepta asta, executorul va cere incuviintare pt executarea silita imobiliara.
sa vedem cum se termina . sunt tare curioasa ...nu mai este mult . multumesc pentru incurajari . va doresc numai bine si sa va rezolvati problema

Alte discuții în legătură

Adjudecare imobil licitatie publica - anulare contract de inchiriere Fullbet Fullbet Am imprumutat o suma de bani unei persoane care mi-a garantat imprumutul cu un imobil personal. Intr-un final din cauza ca acesta nu mi-a restituit imprumutul, ... (vezi toată discuția)
Evacuare silita neaprobata Midala Midala Buna ziua, Am si eu o problema. Acum ceva vreme am castigat o licitatie a unui apartament scos de un creditor care nu a primit banii de la proprietar. In ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie dupa adjudecare imobil nicolae80 nicolae80 Buna ziua, As dori,daca se poate, sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea situatie: am dobandit prin licitatie un apartament de la o banca ce a executat silit ... (vezi toată discuția)