Doresc un model cerere pentru a da in judecata asociatia de proprietari pentru a cere o firma acreditata ANRSC sa faca masuratorile/stabilirea cotelor ptr incalzire deoarece legea locuintelor prevede aceasta si la noi nu s-a respectat si am primit cote mari si inegale. un ap 10% iar altii triplu 30%.
multumesc
Am fost si m-am informat la FALT si primarie si cotele intr-un condominiu trebuie sa fie egale, nu cum s-au stabilit la noi, 10% pentru unu si 30% pentru altul.
Cum procedez ca sa obtin egalizarea cotelor conform cu prevederile art 16 lit a) din Ordinul presedintelui ANRSC nr 259/2004?
multumesc
autorizarea în domeniul montarii şi exploatării sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire şi apa calda de consum în imobile de tip condominiu
, adica este dedicata firmelor care vor sa se autorizeze.
Nu are legatura cu repartizarea costurilor cu caldura din condominii.
Eu cred ca vorbim de 2 lucruri diferite aici se refera la calculul cotelor de incalzire.
Administratori de la alte asociatii de proprietari m-au informat ca nu pot fi diferente asa de mari intre apartmante. adica unu 10% altul 30%.
Ce spune legea in acest sens?
Este corect cineva din acelasi condominiu sa plateasca triplu fata de altcineva?