avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Model cerere judecatorie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Model cerere judecatorie

Buna ziua

Doresc un model cerere pentru a da in judecata asociatia de proprietari pentru a cere o firma acreditata ANRSC sa faca masuratorile/stabilirea cotelor ptr incalzire deoarece legea locuintelor prevede aceasta si la noi nu s-a respectat si am primit cote mari si inegale. un ap 10% iar altii triplu 30%.
multumesc
Cel mai recent răspuns: crisstm , utilizator 11:06, 8 Octombrie 2014
am dreptul sa tai tevile si sa le trec pe afara?
si atunci am rezolvat problema
multumesc
Nu aveti dreptul sa modificati infrastructura comuna, necum sa scoateti tevile prin exterior.
Am fost si m-am informat la FALT si primarie si cotele intr-un condominiu trebuie sa fie egale, nu cum s-au stabilit la noi, 10% pentru unu si 30% pentru altul.
Cum procedez ca sa obtin egalizarea cotelor conform cu prevederile art 16 lit a) din Ordinul presedintelui ANRSC nr 259/2004?
multumesc
Ordinul respectiv se refera la:
autorizarea în domeniul montarii şi exploatării sistemelor de repartizare a costurilor pentru încălzire şi apa calda de consum în imobile de tip condominiu
, adica este dedicata firmelor care vor sa se autorizeze.

Nu are legatura cu repartizarea costurilor cu caldura din condominii.
Eu cred ca vorbim de 2 lucruri diferite aici se refera la calculul cotelor de incalzire.
Administratori de la alte asociatii de proprietari m-au informat ca nu pot fi diferente asa de mari intre apartmante. adica unu 10% altul 30%.
Ce spune legea in acest sens?
Este corect cineva din acelasi condominiu sa plateasca triplu fata de altcineva?
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2014
crisstm, utilizator

Alte discuții în legătură

Formula de calcul caldura apartament debransat de la reteaua centralizata dumiela dumiela Formula de calcul sau modalitatea de determinare a costurilor ce revin pentru caldura unui apartament debransat, provenita de la tevile ( de caldura, ale ... (vezi toată discuția)
Plata caldura la bloc pentru cei cu centrale de apartament Nanton1958 Nanton1958 Va rog sa-mi transmiteti daca este un cadru legal prin care se stabileste o cota de plata pentru cei care au centrale proprii de apartament, intr-un bloc unde ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea administratorului de bloc razvan0606 razvan0606 Buna ziua, Am apartamentu inchis in termopan si izolat termic, am contoare de apa si caldura, nu am pt gaze, si cu toate astea sunt obligat pe perioada ... (vezi toată discuția)