gmikiro a scris:
M-am uitat pe legea Asociatiilor de proprietari dar nu am gasit ceva legat de ce spuneti dvs mai sus ca sa ii argumentez. Este vreun articol care stipuleaza aceasta problema? Posibil sa il fi sarit eu la citit.
Multumesc mult
Sunt multe articole in lege si in norme . Gasiti despre reparatii, fond de reparatii la atributiunile adunarii generale, ale comitetului, ale administratorului, drepturile si obligatiile proprietarilor, repartizarea cheltuielilor, etc.
Art. 37. - Pentru lucrările privind proprietatea comună, administratorul, ţinând seama de preţ, durată de execuţie şi calitate, supune spre analiză, selecţie de oferte şi aprobare comitetului executiv al asociaţiei de proprietari ofertele operatorilor economici care satisfac cerinţele, în vederea executării lucrărilor, conform legislaţiei în vigoare
Art. 45. -
(3) Proprietarii membri ai asociaţiei de proprietari au obligaţia să aprobe şi un fond de reparaţii anual, necesar pentru repararea şi îmbunătăţirea proprietăţii comune. Comitetul executiv va pregăti şi va prezenta adunării generale suma anuală necesară pentru constituirea sau completarea acestui fond, care se alimentează în avans, în tranşe lunare egale, prevăzute în lista de plată a cheltuielilor asociaţiei de proprietari. Plăţile pentru repararea şi îmbunătăţirea proprietăţii comune se vor face din fondul de reparaţii.