avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... reabilitare termica parti comune vs proprietate ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

reabilitare termica parti comune vs proprietate personala (ferestre)

Buna ziua tuturor; am si eu o mare problema si va rog va rog mult sa ma ajutati

Anul acesta a fost afisat la avizier aprobarea primariei de sector de a intra blocul in programul de reabilitare, contractul de mandat si Norma metodologica din 17.03.2009.

Am marea rugaminte de a ma ajuta cum sa procedez: eu nu doresc ca apartamentul meu sa intre in programul de reabilitare. Cum fac?

cu multe multumiri si respect va rog ajutati-ma
Ultima modificare: Duminică, 27 Decembrie 2009
rflec, utilizator
Cel mai recent răspuns: s.c.serv ad loc s.r.l. , utilizator 18:50, 7 Iunie 2009
Pe langa exemplul practic dat de @Adam Grecu si articolele din lege mentionate de @adriantot, dati vecinului sa lectureze articolele 3 si 11 din Legea nr.50/1991privind disciplina in constructii, unde afla ce lucrari de constructie necesita sau nu necesita autorizatii.
Administratia publica locala nu elibereaza Certificat de Urbanism sau Autorizatie de Construire pentru reabilitarea termica a fatadei unui singur ap.
Succes!
Ultima modificare: Duminică, 7 Iunie 2009
s.c.serv ad loc s.r.l., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuirea ferestrelor din lemn cu termopane Jean_Louis Jean_Louis Daca nu doresc sa pun ferestre termopan si vreau sa pastraz ferestrele din lemn in cazul in care blocul unde locuiesc se reabiliteaza ce trebuie sa fac in ... (vezi toată discuția)
Reabilitare termica bloc 7 scari maud maud Asociatia de proprietari din care fac parte a primit de la primarie avizul pentru strangere de semnaturi in vederea reabilitarii cf OUG 18/2009. Majoritatea ... (vezi toată discuția)
Reabilitarea termica a acoperisului catalinmos catalinmos Buna ziua, Locuiesc in Brasov, intr-un bloc cu 4 etaje si 2 scari, un total de 35 de apartamente si din nefericire, locuiesc la etajul 4. S-a inceput ... (vezi toată discuția)