avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 324 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... unde ajunge o citatie?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

unde ajunge o citatie?

in cazul in care a fost declarata si o resedinta pe langa domiciliul, citatia se va face pe adresa resedintei, sau vor fi trimise catre ambele locatii cate o citatie?!

din motive personale sper ca este valabila doar prima varianta, cea cu resedinta.

stiu ca e total pe langa subiect, si foarte probabil voi primi un avertisment.. dar vreau neaparat sa va multumesc pentru toate sfaturile si raspunsurile pe care le oferiti aici. parca imi mai dati putin din linistea de care am nevoie acum. sunteti niste oameni minunati! va multumesc!
Am avut o exprimare neclara....Citarea , ca act procesual asigura instiintarea a faptuitorului in etapa urmaririi penale , iar actul procedural e citatia...Daca va exista vreo trimitere in judecata , in mod firesc , invinuitului / inculpatului i se va trimite o citatie , la adresa mentionata de acesta....Cu privire la stadiul actelor de cercetare ,va puteti interesa de acesta chiar dumneavoastra , sau va puteti angaja un avocat care sa va reprezinte interesele.Ultima varianta mentionata de mine e si cea mai avantajoasa pentru dumneavoastra , intrucat , in cazul furtului calificat (dintr-un magazin , in speta loc public ) se poate dispune chiar trimiterea in judecata .Insa avand in vedere lipsa antecedentelor , apreciate ca si circumstante atenuante judiciare , conduita corecta dupa savarsirea infractiunii , buna colaborare cu agentii de politie , recuperarea pagubei patrimoniale , cainta manifestata , se poate aplica , o amenda administrativa , iar cheltuielile de judecata vor ramane in sarcina dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Faze procesuale evgheni evgheni Buna ziua! I-mi puteti spune ce faze procesuale contine un proces civil ? M-ar interesa ce urmeaza dupa "fond". Va multumesc. (vezi toată discuția)
Dosar penal matzu matzu Buna ziua , Am un verisor pe adresa caruia a venit o citatie de la o sectie de politie din bucuresti , pentru a se prezenta la sediul acestora . Sus scrie ... (vezi toată discuția)
Citatie barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Daca o citatie a fost trimisa la o adresa mai veche a unei firme, insa curierul judecatoresc a gasit adresa corecta si a trecut-o in citatie, iar in dreptul ei ... (vezi toată discuția)