avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Restante asociatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Restante asociatie

Buna ziua, ma numesc Popa Corina, nu stiu daca scriu unde trebuie, dar as avea o intrebare in legatura cu o restanta la intretinerea la bloc: presedintele mi-ai trimis o somatie care nu a ajuns la mine niciodata, de la posta a primi raspun cum ca eu am refuzat sa confirm primirea, acum am aflat ca el a depus actele la avocat si a platit taxa de timbru si asteapta sa treaca termenul somatie si trimite actele in fata instantei. eu vreau sa platesc o parte din suma acum si o parte saptamana viitoare, iar administratoarea refuza sa imi taie chitanta daca nu platesc toata suma.eu stiu ca daca platesc o parte din suma trebuie refact dosarul,asa-i? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 15:12, 9 Octombrie 2014
Buna dimineata, o alta isprava a "iubitului" nostru presedinte dupa ce aflat de la vecini ca vreau sa aflu contul asociatiei: a cerut intabularea apartamentului pana platesc toata suma, in termen de 15 zile.am primit de la oficiul de cadastru ieri in posta, o hartie,nu tu plic,nimica, o hartie aruncata in cutia postala, cam sifonata, cum ca: se noteaza in cartea de cadastru intabulara dreptului "privilegiu imobiliar" in favoarea asociatie a apartamentului in valoare de cat este restanta, si se reexamineaza in 15 zile de la comunicare, adica am termen pana in 17.10 sa platesc. pana ce-l tarziu luni dupamasa platesc toata suma, dar asa l-as strange de gat.
Privilegiul imobiliar nu va afecteaza decat daca vreti sa vindeti apartamentul.
multumesc, dar as avea o nelamurire: daca platesc si sa zicem ca peste 2-3 ani vreau sa vand, am sa pot sau nu?
Daca va platiti restanta, presedintele asociatiei poate ridica privilegiul imobiliar si atunci puteti vinde.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de plata la restanta de la intretinere Amelia83 Amelia83 Buna seara! Inainte de a va spune ce problema am imi asum si vina de a nu fi platit intretinerea la timp din cauza unor probleme ( nu ca ar interesa pe cineva ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere si restante,refuz incasare bani unlocataranonim unlocataranonim Buna ziua,dupa cum multi romani resimt criza din greu si eu sunt unul dintre ei,am ramas o perioada fara loc de munca si normal ca s-au adunat ... (vezi toată discuția)
Vreau sa platesc restanta la intretinere dar sunt refuzat ClaudiuCta ClaudiuCta Locuiesc intr-un bloc cu 4 etaje am o restanta de 2200 lei la care se adauga si reparatie acoperisului in valoare de 900 lei am primit 1 somatie de la ... (vezi toată discuția)