Buna ziua, ma numesc Popa Corina, nu stiu daca scriu unde trebuie, dar as avea o intrebare in legatura cu o restanta la intretinerea la bloc: presedintele mi-ai trimis o somatie care nu a ajuns la mine niciodata, de la posta a primi raspun cum ca eu am refuzat sa confirm primirea, acum am aflat ca el a depus actele la avocat si a platit taxa de timbru si asteapta sa treaca termenul somatie si trimite actele in fata instantei. eu vreau sa platesc o parte din suma acum si o parte saptamana viitoare, iar administratoarea refuza sa imi taie chitanta daca nu platesc toata suma.eu stiu ca daca platesc o parte din suma trebuie refact dosarul,asa-i? Va multumesc anticipat pentru raspuns.
Buna dimineata, o alta isprava a "iubitului" nostru presedinte dupa ce aflat de la vecini ca vreau sa aflu contul asociatiei: a cerut intabularea apartamentului pana platesc toata suma, in termen de 15 zile.am primit de la oficiul de cadastru ieri in posta, o hartie,nu tu plic,nimica, o hartie aruncata in cutia postala, cam sifonata, cum ca: se noteaza in cartea de cadastru intabulara dreptului "privilegiu imobiliar" in favoarea asociatie a apartamentului in valoare de cat este restanta, si se reexamineaza in 15 zile de la comunicare, adica am termen pana in 17.10 sa platesc. pana ce-l tarziu luni dupamasa platesc toata suma, dar asa l-as strange de gat.