avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Se poate falsifica o carte de identitate ?
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Se poate falsifica o carte de identitate ?

se poate falsifica ci daca se cunoaste cnpul si seria buletinului?
Cel mai recent răspuns: CRM2013 , utilizator 17:03, 4 Octombrie 2014
pai nu e prost cine cere...
posibil dar cred ca ii interesau numai banii asa cum a spus domnul Ares
Domnisoara , opriti-va si lasati lucrurile asa cum s-au intamplat. Mai bine ganditi-va la lectia pe care ar trebui sa o fi invatat , si anume , sa nu mai credeti in toate vorbele barbatilor "indragostiti" de pe site-urile de socializare , si sa le mai si platiti colete inexistente. Excroci sunt multi , pt. ca sunt si multi naivi , visatori , oameni singuri care isi fac iluzii.
Nu cred ca va face ceva cu datele dvs, ca nu are ce.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cazul trimiterii prin posta romana skullkid skullkid Se presupune ca trimite un colet in schimbul altuia. Daca se intampla si coletul este gol, deci reprezinta o inselaciune, \"teapa\". Politia poate sa rezolve ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Am primit teapa! skullkid skullkid Buna ziua! Am o problema si-anume: Am trimis cuiva o un bun de aprox 700 ron. Destinatarul trebuia sa imi trimita alt bun cam in aceeasi valoare dar... Eu am ... (vezi toată discuția)