Cine ma poate ajuta in speta de mai jos:
Am un credit banca (ING - cu ipoteca imobiliara) . In urma procesului de partaj (in baza medierei) care a ramas definitiv si irevocabil pe data de 03.07.2014, fosta sotie sa angajat sa preia ratele creditului mediere avuta loc in luna aprilie). Datorita termelelor lungi de judecata, banca cu o saptamana de a ramane definitiva si irevocabila hotararea reziliaza contractul pe motiv ca nu s-au mai facut plati in acesta perioada, asa cum de fapt fosta sotie s-a angajat. Dosarul este repartizat la un recuperator de creante. Cum pot iesi din acesta situatie, adica sa nu mai figurez ca si titular in acest contract, mai ales ca nici cei de la recuperare nu se grabesc, motiv fiind imobilul girat, care a ramas in posesia fostei sotii (ea fiind si coplatitoare in acest contract).
Domnule, inteleg ca sotia trebuia sa achite rate pe care nu le-a achitat si ca imobilul este acum al ei?
Din pacate, fara banca in dosar, nu puteti face nicio modificare in contract. Recuperatorul va poate executa pe amandoi in baza contractului bancar, iar dv. puteti recupera de la fosta sotie, cam atat in mare.
Ar fi fost de ajutor sa urmariti cat de cat achitarea ratelor... din aprilie pana in iulie poate va dadeati seama si modificati acordul...
Partaj
IvanDelia
Am achizitionat un apartament impreuna cu fostul sot prin credit ipotecar (62 mii euro). Acum am intentat actiune de partaj. Mentionez ca relatiile cu fostul ... (vezi toată discuția)