eugarizan a scris:
Multumesc Domnule Adriantot
Dar din punct de vedere legal , exisa vreun impediment ca solicitarile mele sa nu aiba sorti de izbanda ? in afara de " o ambitie " ( ca sa nu zic altceva ) exista ceva legal decat invocand acel articol din Codul muncii?
De aceeasi situatie m-am lovit si eu.
Adevarul pe care nimeni nu-l spune aici este ca in acest domeniu al asociatiilor de proprietari, este o intreaga nebuloasa tolerata de zeci de ani de zile. De regula aici daca intrebi ceva ca proprietar, nu ai nici o sansa sa primesti vre-un raspuns care sa-ti dea dreptate. numai presedintele de bloc si administratorul au dreptate si actioneaza "conform legii".
Sincer in locul dvs. as trimite scrisori recomandate cu confirmare de primire, catre presedintele asociatiei si administrator prin care sa solicitati dreptul dvs. de a consulta documentele ce stau la baza calcului listei de plata, specificand ca daca acestea nu vi se vor pune la dispozitie pentru consultare, veti sista plata intretinerii catre asociatie, urmand sa o depuneti intr-un cont deschis de dvs. pe numele dvs., pana la solutionarea problemei.
Daca va ameninta cu darea in judecata, nu au decit. Sa va dea in judecata si acolo vor pierde pentru ca nu au respectat termenul prevazut de lege prin care trebuie sa vi se puna la dispozitie actele doveditoare, ce stau la baza listelor de plata, iar dvs. prin virarea lunara in contul deschis special, veti face dovada bunei dvs. credinte in fata instantei.
Mi se pare aberant sa platesti ceva si sa nu poti vedea actele ce stau in spatele acelor plati.
Sincer nu va uitati la televizor? Nu vedeti ce se intampla zilele acestea? Cit fura unii in tara asta, daramite in asociatiile de proprietari?
Ca sa parafrazez clipul info regio care a luat locul celui de pe vremea lui nea Nelu (cel cu macaralele care rid in soare).
Calatoria continua. Mai avem multe lucruri de descoperit.
Seara buna,
Rorschach
:oops: