avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Casa si teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Casa si teren

buna ziua. problema mea :un teren concesionat de doi frati care nu se mai inteleg, doua case una in spate la cealalta , cea din fata mai demult construita si fara acte , cea din spate cu autorizatie de constructie, casa din fata are o curte mare prin care se face accesul si la cea din spate , dar in schitele celei din spate e cuprinsa aproape jumatate din curtea din fata . fratii nu se mai inteleg , iar cel din fata are pretentii la tot si periodic il provoaca pe celalalt sa iasa pe interval sa se bata .intrebarile mele:1 daca terenul pe care e construita casa din spate se poate cumpara daca e concesionat 2legal ce se poate face pentru situatia in care amenintarile si provocarile la bataie vor continua 3 in cat timp se elibereaza autorizatia de luare in folosinta a casei 4 daca doar cu auorizatia de luare in folosinta se poate vinde imobilul fara a mai face intabulare .sper ca cineva sa imi raspunda pt ca sincer nu mai stiu ce sa fac
Cel mai recent răspuns: danyiuly , utilizator 11:25, 7 Octombrie 2014
Autorizatia fara receptie... nu-i departe! Mergeti sa va vada cineva actele, nu stiu cand e construita casa, poate reusiti o receptie sau o reautorizare.
cam cat timp dureaza obtinerea unei receptii daca expira autorizatia de cconstructie? acea parte de teren prevazuta in actele casei cu autorizatie se poate cumpara , iar cealalta sa ramana concesionata ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare casa autorizatie constructie expirata ile@n@ ile@n@ Buna ziua Va rog sa-mi spuneti ce variante am sa cumpar o casa neintabulata ,cu autorizatie de constructie expirata .Exista vreo varianta legala,ca sa o pot ... (vezi toată discuția)
Antecontract ContSters255159 ContSters255159 Antecontractul cu clauza de intretinere in care se mai specifica ca ai mai platit si o suma de bani facut de un avocat, deoarece nu se poate la notar pentru ... (vezi toată discuția)
Dezmembrare constr( c1+c2) + teren in ilfov marius.anton marius.anton Am un teren 500 mp in ilfov( jumate jumate cu fratele meu). am construit si o casa tip duplex pe care am luat autorizatie de constructie ca \" locuinta cuplata ... (vezi toată discuția)