avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 943 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... pensie si custodie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

pensie si custodie

buna , as dorii sa va intreb sau sa fac o colsulta
sora mea a dat in judecata tatal copiiilor,pentru custodie si pensie alimentara si acesta nu s-a prezentat la nici una dintre infatisari (au avut 2) as dorri sa stiu daca poata sa lipseasca in multe randuri si pe baza caror motive. ca avocata pe care o are sora mea nu ma prea convinge si as dorii o alta opinie ,daca se poate binenteles va multumesc
Cel mai recent răspuns: bojitalin , utilizator 17:06, 10 Octombrie 2014
buna, pentru mine ca lipseste e ca nu se prezinta, ce ar putea sa insemne?
cat despre miros,nu stiu daca il am asa de dezvoltat ;) cat despre colsulta era consulta,mi-a fugit degetul,daca va concentrati putin,va dadeati seama singura si nu v-a pierdea-ti ;) merci de deranj oricum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara neprezentare judecatorie DOLC DOLC Buna ziua, Fosta mea sotie m-a dat in judecata pt marirea pensiei alimentare, insa nici unul dintre noi nu s-a prezentat la cele 2 infatisari care au fost ... (vezi toată discuția)
Divort prelungit yvon yvon Buna ziua ! In octombrie 2009 am introdus actiune de divort, motiv- violenta domestica. Sotul a facut intampinare si acum ambii avem statulul de reclamant si ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara arystyna arystyna In luna august 2010 sotul meu a depus la tribunal o cerere ptr recalcularea pensiei alimentare pe motiv ca mai ai are un minor in intretinere, dar cand a fost ... (vezi toată discuția)