Buna seara,
A trecut aproximativ 1,5 luni si nu am primit solutionarea la dosarul penal 334 (conducerea cu numerele rosi expirate pe drumurile publice- mai degraba 2 strazi/ulite/tarhale s.a. periferice pe o distanta de 1,5 km).Cam cat dureaza solutionarea? Cand am fost prima oara pt prelungire am intrebat procurorul cam care este durata si a spus ca nu ar trebui sa dureze mult.Astept un raspuns sigur, aproape de adevar.Sau cum as putea sa grabesc solutionarea?Va multumesc.:)
Exista un termen in care trebuie sa fiu audiat?am auzit informatii precum daca as angaja un avocat ar decurge mai repede lucrurile insa cel mai bine ar trebui sa las totul de la sine (acum de la sine de la sine, insa si rabdarea are o limita), insa oricum, pana acum au trecut 2 luni, 2 saptamani si 1 zi, ar trebui sa mai astept, iar daca totul decurge la fel de ''rapid'' sa aduc la cunostinta ca a trecut ceva timp? (Am avut de gand la inceput sa caut un avocat -aveam de altfel posibilitatea- insa, consider ca pot raspunde si eu pt fapta facuta si ca nu este chiar asa de grava situatia in care complexitatea cazului este relativ scazuta..).Oricum la cat de ''grava'' este situatia si astept atat, mai mult ma omoara stresul, timpul care-l astept pt solutionare.Nu credeam ca voi ajunge in astfel de situatie vreodata.
Nu orice avocat va poate ajuta la urgentare.
Asectele legate ca ar fi mai bine sa o lasati asa constituie altceva.
Poate e mai bine asa...
Sunt insa alte aspecte.
Va poate tine si 3 ani...
Rolul avocatului este de a veghea ca drepturile si libertatile dvs sa fie respectate, unul dintre acestea, este dreptul la un proces echitabil si la solutionarea cauzei intr-un termen rezonabil.
Cine are probleme cu legea si are bani isi angajeaza avocat, nu sta pe ganduri, este bine macar sa te informezi la o consultatie despre posibilele implicatii penale ale faptei savarsite.
Urgent
Sorinmarin98
Buna ziua cat dureaza pana vine o hartie de clasare al unui dosar in care alcoolemia a iesit 0,00mg in sange? Vreau sa plec din tara. Si procurorul nu a vrut ... (vezi toată discuția)