avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigii munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigii munca

Am câștigat procesul cu vechiul angajator si instanța a dispus reintegrarea si toate celelalte. Problema mea este ca in momentul acesta sunt angajat in MApN. Cum trebuie sa procedez? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:01, 11 Decembrie 2014
Intr-adevar, instanta putea sa precizeze mai clar in dispozitivul hotararii despre ce drepturi este vorba.

Care este solutia instantei ?
Ultima modificare: Joi, 11 Decembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

Solutia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Anulează decizia nr. ..... emisă de pârâtă. Dispune reintegrarea reclamantului în funcţia deţinută anterior concedierii. Obligă pârâta la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul de la data concedierii până la reintegrarea efectivă. Respinge acţiunea sub celelalte aspecte ca neîntemeiată. Cu apel în 10 de zile de la comunicare, care se depune la Tribunalul Bucureşti – Secţia a VIII-a Conflicte de Muncă şi Asigurări Sociale. Pronunţată în şedinţă publică, azi
Shogun72 a scris:


....Obligă pârâta la plata unei despăgubiri egale cu salariile indexate, majorate şi reactualizate şi cu celelalte drepturi de care ar fi beneficiat reclamantul de la data concedierii până la reintegrarea efectivă. Respinge acţiunea sub celelalte aspecte ca neîntemeiată. ...


1. Angajatorul avea obligatia sa va acorde salariile indexate, majorate şi reactualizate. Daca v-a acordat numai salariile atunci aveti dreptul sa solicitati diferenta de bani care rezulta din indexarea, majorarea si reactualizarea salariilor.

2. CO nu avea cum sa vi-l plateasca, intrucat compnesarea in bani a CO neefectuat se face numai la incetarea raportului de munca.
In speta, dvs trebuie sa beneficiati de zilele de CO aferent perioadei cuprinse intre data concedierii si data reintegrarii, plus indemnizatia aferenta.
Eu am trimis o solicitare cu contul si ca nu doresc reintegrarea. Nu este normal ca am incetat c im?
El mi-a dat salariile pe toata perioada, 1 si 5 luni, la fel. Toate sunt 700. Este normal?

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreaca de reincadrare bete bete Am fost concediat printr-un abuz. Acesta abuz a fost confirmat de instanta printr-o hotarare definitiva si irevocabila. Intrebarea mea este urmatoarea: ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva, recurs castigat, ce urmeaza? Adrian Lazarescu Adrian Lazarescu Buna ziua, Va rog respectuos, daca doriti sa ma ajutati cu niste lamuriri si eventual niste sfaturi referitor la urmatoarea situatie in care ma aflu: Am ... (vezi toată discuția)
Exista o obligatie a angajatorului sa arate modul de calcul a unor sume la care a fost obligat de instanta? cristina69 cristina69 Buna ziua Va rog mult sa imi spuneti punctul dvs. de vedere cu privire la urmatoarea speta: Un fost angajat al unei societati a fost disponibilizat pentru ... (vezi toată discuția)