avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul sot nu vrea sa-si deschida cont pentru a se ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul sot nu vrea sa-si deschida cont pentru a se vira pensie minor in intretinere

Buna seara, am o situatie foarte neplacuta si as vrea sa ma ajute cineva cu o solutie. Eu platesc pensie alimentara si am si doua popriri, pana acum angajatorul nu a facut decat jumatate din salariul meu sa se distribuie catre cele doua banci si pensia netanandu-se cont de ea eu am platito lunar prin posta din cealalta jumatate pe motiv ca nu am anuntat si ca nu am dus documente justificative insa nu este asa eu am instiintat la timp, dar se pare ca documentele sau facut pierdute. Bun, acum de doua luni de cand iar le-am readus acte doveditoare ca eu platesc pensie minor mi-au spus ca daca fostul sot nu deschide cont in care sa se vireze pensia situatia va ramane ca si pana acum, eu nu am mai platit copilului din buzunar atata timp cat eu lucrez am un salariu iar angajatorul nu-si face treaba. In concluzie fostul sot nu doreste deschidere de cont iar angajatorul nu doreste sa plateasca altfel decat prin cont bancar pentru ca ei lucreaza numai cu banca. Eu am solicitat o adeverinta pentru judecatorie sa o depun la dosarul de divort si as mai vrea sa instiintez instanta cu situatia cu care ma confrunt, credeti ca procedez corect? Pentru ca eu nu vreau sa ma trezesc peste cateva luni ca nu am platit copilului atata timp cat eu am instiintat firma la care lucrez ca platesc o pensie. Multumesc astept idei si sfaturi
Cel mai recent răspuns: valentinaman , utilizator 21:34, 11 Octombrie 2014
separatistul a scris:

dar , de ce nu deschideti dumneavoastra un cont in numele minorilor , si sa va folositi de aceasta optiune , daca fostul sot nu binevoieste sa deschida ?
ar fi posibila varianta asta ?


Eu zic ca nu etse posibil ca d-na sa deschida un cont la care sa aiba acces tatal. Nu cred ca se poate fara prezenta tatalui. In plus, se pare ca tatal nu vrea sa aiba legaturi cu banca pentru ca sa nu fie executat pentru datorii mai vechi (cred ca asta se poate preveni, dar mi se are greu sa te lupti cu convingerile omului daca nu vrea si nu vrea sa isi deschida cont).

Cati ani are copilul?
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Octombrie 2014
smeagull, utilizator
Si chiar, de ce tatal nu vrea sa isi deschida cont ? Poate, cum a zis Martonze, are unul deja, o lua salariul tot in cont.
aaaaam inteles , alt "executant" sta si asteapta dupa colt .
stiu ca este off topic , dar , este bine de stiut .
Sector 2
Pt ce va judecati sau cu cine, asta intreb ?

Alte discuții în legătură

Poprire virata la doua banci reprezentand jumatate din salariu fara a se tine cont de pensie alimentara valentinaman valentinaman Buna ziua, As vrea sa stiu daca de un an si jumatate s-a procedata corect de catre firma la care lucrez. Am doua popriri de la doua banci si de plata ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere noul cod civil coldmountain coldmountain Buna ziua, doresc sa aflu care este procedura prin care trebuie sa pun in aplicare hotararea de divort prin care fostul sot a fost obligat la plata pensiei de ... (vezi toată discuția)
Poprire pe conturi si pensia alimentara cristi.a cristi.a Buna ziua, Am primit aviz de executare (trei avize de exectutare) pentru datorii la banci. Sunte reale si le recunosc. Totodata sunt obligat prin hotarare ... (vezi toată discuția)