avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... problema juridica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

problema juridica

Va rog sa_mi raspundeti la urmatoarea problema : am primit o citatie de la o sectie de politie in (prin) care sint chemat ( asa scrie in citatie ) la acest organ de politie in ziua x , ora y , in calitate de " suspect " intr-o cercetare penala in urma unei reclamatii. mai scrie ca " partea citata " are dreptul la un avocat cu care sa ma prezint la termenul fixat , iar daca nu-mi aleg un aparator , mi se va desemna un aparator din oficiu ( vorba sa fie - am mai vazut chestii d - astea prin forum ) . Problema este ca plingerea este penala , desi nu este reala , si nu stiu cam ce sa fac , sa ma prezint acum sau mai tirziu , cu probele mele pentru ca am auzit despre destule cazuri cind s-au prezentat la politie , cam in acelasi tip de problema de natura economica precum a mea si n-au mai iesit din sectia de politie , pentru ca in ziua de azi , in romania , se fac arestari intr-o veselie , ca esti vinovat ca nu esti , intii jos la beci si apoi mai vedem noi ( organele ). Si deasemenea ce inseamna acest termen folosit in citatie " suspectul " . Exista mai multe " clasificari " folosite in citatiile organelor de politie , si cam ce semnifica fiecare ( daca sint ) . Va multumesc si astept raspuns
Cel mai recent răspuns: hasami , utilizator 16:20, 15 Octombrie 2014
Multumesc tuturor celor care mi-au raspuns , pentru sfaturi si indrumari .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala piatravasile piatravasile Buna seara. As dori sa stiu care sunt pasii care se fac dupa ce a fost depusa o plangere penala? (vezi toată discuția)
Plângere Nothingbutthetruth Nothingbutthetruth Dacă ți s-a făcut o plângere direct la parchet de exemplu, dar nu ai fost înștiințat de organele abilitate, ci doar persoana acuzatoare te-a ... (vezi toată discuția)
Calitatea de inculpat....... ce inseamna asta? auraneg auraneg daca intr-o cercetare penala ti se schimba titulatura din suspect in inculpat implica ce? (vezi toată discuția)