Buna ziua .
Mama mea doreste sa vanda un pamant la care proprietar in acte e trecut tatal meu ,decedat cu ani in urma.
Ca sa vanda pamantul ,trebuie neaparat sa se faca succesiunea ,sau e de ajuns certificatul de deces al tatalui meu ?
Eu sunt unicul copil in viata al parintilor mei ,sora mea fiind decedata.
In cazul asta ,succesiunea se face intre mine si mama mea ? Trebuie certificat de deces al surorii mele?
Daca doriti raspuns clar nu trebuie sa smulgem de la dvs informatiile cu forcepsul, cu cat dati informatii mai ample cu atat va putem sugera varianta cea mai buna.
Daca dvs doriti sa ramaneti dvs cu terenul sa vi l doneze mama dvs. Daca doriti sa l vindeti unei terte persoane vindeti impreuna dupa ce dezbateti mostenirea.
Trebuie sa prezentati si ccertificatul de deces al sorei dvs. Depinde cand a decedat . Nu ati raspuns, inainte sau dupa tatal dvs. Si asta este important pentru ca pot fi dezbatute doua succesiuni sau doar una.
Competent este notarul de la ultimul domiciliu al defunctului.
Succesiune
vaentin_dragan
tatal meu a decedat acum 10 ani si nu am facut succesiunea apartamentului in care locuieste mama mea vreau sa stiu daca se poate face succesiunea fara prezenta ... (vezi toată discuția)