Puneti in practica sfaturile colegilor, dandu-le alesilor un ragaz de 30 zile pentru a demara actiunea de remediere a acoperisului, iar dvs in acest timp incheiati o asigurare a ap ( detaliile le discutati cu societatea de asigurari).
Dupa ce expira termenu, daca observati ca nu s-a materializat nimic, anuntati comitetul ca la prima ploaie cand apar infiltratiile, in prezenta a doi vecini chemati agentul constatator de la societatea de asigurari care va incheia un p-v de constatare. In doua- trei saptamani veti primi c/v daunei, aceasta urmand a fi recuperata de la asociatie.
Dupa cateva astfel de actiuni, vor repara acoperisu, fara a va mai enerva cu ei. Incercati.
Succes!
Nici o firma de asigurari nu incheie o astfel de asigurare(polita). Stau la etajul 4, am asigurare la casa de prin anul 2000,am discutat cu n firme si toate mi-au comunicat ca in asigurare nu intra infiltratiile din tavan. Singura cale, daca asociatia nu repara ,este justitia, sau o reparati singur.
Mult succes!
Va inselati ,sunt si asigurari de inundatii,anul aceste ,mai precis luna a 5-a,am incheiat o asemenea asigurare cu toate riscurile,suma a fost de 66 euro/an
~ final discuție ~