buna ziua .in pasivul succesoral adus in dosar pt partajare ( pasiv adus de reclamanta ), am descoperit o factura emisa de DODO FLOR S.R.L. Bucuresti in 2012, desi pe saitul MFP si ANAF aceasta firma a fost lichidata si radiata in 2006 . Alte facturi cu imbracaminte si incaltaminte emise in 2012 nu au avut bilant in anul respectiv .ce pot face in acest sens ? multumesc anticipat.
Nu am nici o idee , singurul lucru care mi-a dat de banuit ca este ceva in neregula si m-a facut sa caut pa sait a fost valoarea mare a facturilor de imbracaminte pt pomenirile decedatului , pana la un an un nr de 4 facturi in valoare de 2500 lei cand de fapt reclamanta are o pensie de 500 lei . iar noi stam in craiova si respectivele facturi erau de bucuresti . asa am ajuns sa caut daca sant reale si am descoperit falsul lor . nici nu stiu cum sa cer instantei , ca ea poate spune ca nu are habar de fals , ca ea a cumparat cu buna credinta si instanta o sa-i dea dreptate . daca vreti mai spuneti-mi - o societate care are sediul in bucuresti dar are puncte de desfacere in tara , ce adresa se va trece pe factura cea de bucuresti sau localitatea de unde se cumpara marfa si se emite factura ?