avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate radiata din 2006, care emite facturi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate radiata din 2006, care emite facturi

buna ziua .in pasivul succesoral adus in dosar pt partajare ( pasiv adus de reclamanta ), am descoperit o factura emisa de DODO FLOR S.R.L. Bucuresti in 2012, desi pe saitul MFP si ANAF aceasta firma a fost lichidata si radiata in 2006 . Alte facturi cu imbracaminte si incaltaminte emise in 2012 nu au avut bilant in anul respectiv .ce pot face in acest sens ? multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: alla1975 , utilizator 13:47, 16 Octombrie 2014
Nu am nici o idee , singurul lucru care mi-a dat de banuit ca este ceva in neregula si m-a facut sa caut pa sait a fost valoarea mare a facturilor de imbracaminte pt pomenirile decedatului , pana la un an un nr de 4 facturi in valoare de 2500 lei cand de fapt reclamanta are o pensie de 500 lei . iar noi stam in craiova si respectivele facturi erau de bucuresti . asa am ajuns sa caut daca sant reale si am descoperit falsul lor . nici nu stiu cum sa cer instantei , ca ea poate spune ca nu are habar de fals , ca ea a cumparat cu buna credinta si instanta o sa-i dea dreptate . daca vreti mai spuneti-mi - o societate care are sediul in bucuresti dar are puncte de desfacere in tara , ce adresa se va trece pe factura cea de bucuresti sau localitatea de unde se cumpara marfa si se emite factura ?
Nu aveti avocat care sa va reprezinte in dosarul de partaj?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facturi false carsteaverginica carsteaverginica in probele aduse de catre reclamanta in dosar am gasit doua facturi a caror societate a fost lichidata acum 8 ani . pot invoca inselatorie ? (vezi toată discuția)
Ce mai pot face ? carsteaverginica carsteaverginica Buna ziua. Am dezbatut o succesiune in care au fost transate cheltuielile de inmormantare si pomeniri. In urma interogatoriului partea adversa a recunoscut ca ... (vezi toată discuția)
Stadiu proces- detin 50% din partile sociale pentru firma implicata in proces dar nu stiu despre ce este vorba in acesta??? Raduan1 Raduan1 Buna ziua, Am descoperit pe portalul [b]http://portal.just.ro/ [/b] un proces in derulare in care este implicata firma la care detin 50% din partile sociale ... (vezi toată discuția)