avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 380 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitatea comerciala
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitatea comerciala

m-am decis sa infiintez o PF dar am o nedumedirere la care nu-i gasesc raspuns.daca aleg vanzator ambulant (produse nealimenetare) pot desfasura activitatea in orice loc public? si daca da mai am nevoie de alte aprobari? ma gandesc si la targuri si piete nationale.
mai am nevoie si de casa fiscala?

multumesc
Cel mai recent răspuns: beasan , utilizator 00:02, 16 Iunie 2010
Buna ziua
Am si eu o intrebare.daca am o terasa si as dori sa vand produse de patiserie gen gogosi,covrigi de ce acte/autorizatii as avea nevoie?cum m-am gandit eu...sa nu am eu covrigarie,ci sa-mi aduca un distribuitor produsele pe care le depozitez in vitrine.eu apoi urmand sa le revand.
Am firma cu domeniu de activitate "Baruri" si "alte activitati recreative". Imi sunt bune aceste coduri pentru ce as dori sa fac?adica pe terasa sa am si produse de patiserie dar cumparate,nu preparate...un aprat de inghetata,de vata pe bat....etc
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot vinde pe cod caen"baruri"? beasan beasan Buna ziua Am si eu o intrebare.daca am o terasa si as dori sa vand produse de patiserie gen gogosi,covrigi de ce acte/autorizatii as avea nevoie?cum m-am ... (vezi toată discuția)
Coduri caen intreprindere individuala palflorina palflorina BUNA,M-AR INTERESA DACA STIE CINEVA SA NE EXPLICE URMATORUL LUCRU:DE CURAND AM INFIINTAT O INTREPRINDERE INDIVIUALA(II) IN CARE NI S-A SPECIFIVAT CA NU PUTEM ... (vezi toată discuția)
Comis voiajorul trebuie sa elibereze bon fiscal?dar ce este el ,conform legii? Faneegean Faneegean Stimati consultanti, Doresc sa desfasor o activitate de vanzari directe,din usa in usa .In felul acesta intentionez sa vand ... (vezi toată discuția)