avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie fara preaviz
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie fara preaviz

Buna ziua,sunt angajata la o firma in functia de gestionar depozit unde este foarte frig. Efortul fizic pe care il depun este mult prea mare fapt care a dus la imbolnavirea mea.Momentan ma aflu in concediu medical ,mentionez ca angajatorul mi-a eliberat foarte greu adevernta pentru medic.Cand mi se termina concediul medical vreau sa demisionez fara preaviz.Daca stau in preaviz exista riscul sa ma imbolnavesc din nou si sa mi se puna si oarecare piedici. Daca angajatorul nu-mi aproba demisia la zi c acordul partilor si eu lipsesc nemotivat imi pierd garantia materiala care o am acumulata de cand sunt angajata?
Cel mai recent răspuns: rrramor , utilizator 10:39, 29 Octombrie 2014
Angajatorul nu are nicio astfel de obligatie de a inceta c.i.m. cand doreste angajatul sau.
Aveti perfecta dreptate, angajatorul nu este obligat sa accepte o demisie in termenii propusi de angajat. Dar nu despre asta era vorba :) ci, cum poate sa plece de la serviciu fara probleme atat timp cat nu mai vrea pur si simplu sa se duca (conditii de munca nefavorabile). I-am dat o varianta care se "practica".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz takytaky1 takytaky1 sunt reangajata la o firma de confectii unde am mers dupa concediu crestere copil de la 1 aprilie,daca merg la alta firma trebuie sa fac un preaviz inainte ... (vezi toată discuția)
Demisie fără preaviz LaurLucreția LaurLucreția Bună ziua, Aș dori să știu dacă îmi pot depune demisia fără preaviz, pe motiv că nu am protecția muncii făcută și nici nu mi s-a făcut ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi dau demisia avand in vedere faptul ca am o gestiune de cateva miliarde? nicu35 nicu35 buna ziua lucrez de 4 ani la o firma ca gestionar la depozit mentionez ca inainte depozitu avea manipulanti motostivuitorist si vanzator acu de un an din ... (vezi toată discuția)