Buna ziua,sunt angajata la o firma in functia de gestionar depozit unde este foarte frig. Efortul fizic pe care il depun este mult prea mare fapt care a dus la imbolnavirea mea.Momentan ma aflu in concediu medical ,mentionez ca angajatorul mi-a eliberat foarte greu adevernta pentru medic.Cand mi se termina concediul medical vreau sa demisionez fara preaviz.Daca stau in preaviz exista riscul sa ma imbolnavesc din nou si sa mi se puna si oarecare piedici. Daca angajatorul nu-mi aproba demisia la zi c acordul partilor si eu lipsesc nemotivat imi pierd garantia materiala care o am acumulata de cand sunt angajata?
Aveti perfecta dreptate, angajatorul nu este obligat sa accepte o demisie in termenii propusi de angajat. Dar nu despre asta era vorba :) ci, cum poate sa plece de la serviciu fara probleme atat timp cat nu mai vrea pur si simplu sa se duca (conditii de munca nefavorabile). I-am dat o varianta care se "practica".
Preaviz
takytaky1
sunt reangajata la o firma de confectii unde am mers dupa concediu crestere copil de la 1 aprilie,daca merg la alta firma trebuie sa fac un preaviz inainte ... (vezi toată discuția)