avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire dupa decesul unui parinte
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire dupa decesul unui parinte

Buna dimineata,va rog sa-mi expicati si mie ce mai pot face in urmatorul caz: tata a decedat acum 15 ani,am fost 4 frati dar o sora a decedat si am ramas 3 ,dupa decesul tatalui nu am facut succesiune ,acum mama i-a dat casa unei surori fara sa ne spuna si noua celor doi frati.Intrebarea mea este mai putem face ceva? practic noi am ramas fara nimic din munca parintilor nostrii
Cel mai recent răspuns: marietaciolan , utilizator 09:28, 30 Octombrie 2014
Buna dimineata,revin cu acelasi subiect va rog sa-mi spuneti daca la virsta mamei de 82 ani era obligatoriu examen psihiatric pentru semnarea actelor?am aflat ca nu au depus acest act la notariat si va mai rog sa-mi spuneti daca un contract de vinzare-cumparare cu intretinere poate fi atacat in instanta,va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire simina_28 simina_28 Buna seara. Dupa moartea tatalui,mama a facut succesiune la casa,eu am primit de la sora mea o suma de bani (5000 marci pe vremea aceea),despagubire ca sa ii ... (vezi toată discuția)
Suntem 2 frati si mama. tata a decedat in 2021. vrem sa dezbatem ... silviu1975 silviu1975 Suntem 2 frati si mama. Tata a decedat in 2021. Vrem sa dezbatem succesiunea dupa bunici, parintii tatalui meu. Tata mai are 2 frati, ambii in viata. Nu am ... (vezi toată discuția)
Moștenirea in cazul recăsătoriei Maria20211 Maria20211 Daca un bărbat cu doi copii a rămas văduv, s-a recăsătorit și cu a doua soție a mai avut un copil , cum se împarte averea la nepoții lui ? Copii ... (vezi toată discuția)