avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Debransare bloc de la caldura din cauza unui restantier
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Debransare bloc de la caldura din cauza unui restantier

Buna ziua

Astazi am aflat, in luna octombrie ,ca blocul nostru a fost debransat de la caldura din cauza unui restantier.Blocul are apa calda iar pe parcursul verii nu am primit nici o informare de la termica ca blocul nu va avea caldura iarna aceasta. In bloc sunt si apartamente cu centrala dau au ramas si cateva apartamente la incalzirea orasului.
Ce se poate face ca sa fie debransat doar cel cu datorii.Va rog sa imi spuneti ce se poate face, deoarece acuma nici nu te mai lasa sa pui centrala.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: crisss2011 , utilizator 21:32, 29 Octombrie 2014
Daca sunteti debransati de la CET puteti face ce vreti - adica sa va montati centrala, pentru ca oricum instalatia nu s-a umplut. Nici macar nu va mai trebuie aprobare de nici un fel, decat de la gaze - deoarece contractul de furnizare caldura a incetat.
Intradevar blocul este debransat de afara , caldura nu este inchisa doar din beciul blocului si nu este apa in instalatie.
Deci montati centrala si nu mai stati la mila altora. Aprobare va trebuie de la gaze. Instalatia interioara cu putina pricepere o puteti realiza in regie proprie, chiar si montarea centralei. Numai punerea in functiune a centralei trebuie facuta de un specialist - de obicei intra in pret - discutati la cumparare.
De ce sa faceti greseala sa va debransari din nou ?Puneti centrala fiecare din dumneavoastra si ați scăpat de niste hoti si japcangii.Jumatate din Constantei s-ar bucura sa plătească asta cealaltă jumătate sin pomanagii si ei ar fi dezamagiti ca trebuie sa faca o investiție ptr gaze
vom pune centrala.acum umblam pentru aprobari.alta solutie nu este , blocul s-ar putea sa nu primeasca deloc caldura iarna aceasta.
va multumesc pentru sfaturi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare radet ilione ilione Este obligatoriu proiectul de debransare RADET in conditiile in care blocul a fost debransat pentru neplata facturilor la 1 martie ? Exista o lege sau un ... (vezi toată discuția)
Autodebransare Stefan Banica Stefan Banica Buna seara, Am si eu o intrebare pentru un avocat si anume :daca sunt cu plata intretinerii la zi insa sunt restantieri in bloc iar din cauza asta in bloc ... (vezi toată discuția)
Debransare de la radet 2017 CostinSibi CostinSibi Buna ziua, as dori si eu sa stiu in ce conditii ma pot debransa de la RADET, in anul 2017, avand in vedere ca in cadrul asociatiei de proprietari din care ... (vezi toată discuția)