avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Retrocedare padure fara a fi declarat toti mostenitorii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Retrocedare padure fara a fi declarat toti mostenitorii

buna ziua, ma intereseaza calea de urmat pentru a recopera o parte din padurea care a fost retrocedata unchilor mei, acestia nedecalarand faptul ca tatal meu ,care la momentul punerii in posesie era decedat, ar avea mostenitori. as dori sa stiu cui sa ma adresez pentru a putea incepe un proces sau o retrocedare in mod egal a padurii, pentru ca la momentul actual eu nu detin nici un metru patrat din aceasta
Cel mai recent răspuns: CRISTIANBOBO , utilizator 20:20, 30 Octombrie 2014
@Costiff
Dvs. invocati prevederi din Legea nr. 10/2001, care nu au aplicabilitate in cazul de față, pentru simplul motiv că pădurile nu s-au retrocedat în baza Legii nr. 10/2001, ci în baza Legilor fondului funciar (18/1991, 169/1997, 1/2000 si 247/2005).
Iar regulile prevazute de legile fondului funciar sunt cele menționate de mine in mesajele anterioare.
si pana la urma cu falsul in declaratii, martorii micinosi, minciuna ca fiul unuia dintre unchi este frate cu tatal sau, toate astea nu pot fi trase la raspundere, in codul penal exista si astea ca infraciuni nu? daca totul e dobandit in urma unor martuii si martori mincinosi, fals in declaratii si ce o mai fi nu e normal sa se ia masuri la sesizari?
Da, marturia mincinoasa si falsul in declaratii sunt infractiuni. Puteti face denunt pentru infractiunile de care ziceti. Dupa un proces penal care va dura cel putin un an, exista posibilitatea ca persoanele respective sa fie condamnate.
Si mai departe, la ce va foloseste hotararea de condamnare a alora?
Adevarul supara....A6tunci de ce-l mai cautati ? Vreti o minciuna ? Atunci ati gresit adresa !
Toate legile pe care le enumerati ca fiind aplicabile necesita dovedirea titlului prin certificat de mostenitor asa ca hotararea este atacabila prin prisma dovedirii falsului. Ideea e ca legislatia a fost conceputa astfel ca totul sa stea in mana autoritatilor locale si la bunul plac al unor functionari publici.

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine terenul, daca nu am facut cerere la legile fondului funciar, dar altcineva a facut acest lucru in mod ilegal? Dana1313 Dana1313 Sunt in proces cu primaria pentru ca nu a dorit sa imi puna la dispozitie actele in baza carora s-a constituit si s-a reconstituit dreptul de proprietate ... (vezi toată discuția)
Punere in posesie abuziva! ChirculescuIon-Mugurel ChirculescuIon-Mugurel Buna ziua!Va rog a ma ajuta sa gasesc un raspuns la o problema ce ma framanta de mai mult timp.Este vorba de 1ha de padure cu care abuziv cred eu,unchiul ... (vezi toată discuția)
Legile fondului funciar si mostenirea padurims padurims As vrea un raspuns in legatura cu urmatoarea situatie: - Pe baza Legii 247/2005 mi s-a reconstituit dreptul de proprietate dupa un unchi asupra unei ... (vezi toată discuția)