separatistul a scris:
asta ca e vanzatorul romanul este indulgent , si cumparatorul tot roman este smecher .
in alte state , toate masinile care le cumperi nu au nici macar suport de numere ...
acum in cazul de fata , cu ce este de vina cumparatorul ca fostul proprietar nu si-a terminat treaba ?
Pentru ca este un vierme infect care a venit, s-a milogit "hai d-le lasa-ma sa plec ca nu am bani de transport" dupa care se c*** pe el pentru niste taxe amarate. Sunt intr-o situatie asemanatoare,... doar ca eu am depus actele unde trebuie si astept infatisarile. Mi-a venit o amenda de la CNADNR deja,... am depus contestatie daca e respinsa o sa ma interesez daca animalul la care am vandut are vre-o bruma de avere iar daca are te asigur ca n-o sa am nici cea mai mica remuscare sa il dau in judecata si cu taxe de judecata cu tot se strang bani de isi va vinde amarata de casa de la tara. Animalul nu va avea bani nici macar de drum pana unde e procesul,.... Oricum pana una alta daca imi va veni vre-o alta amenda voi plati eu taxa de rovinieta pe 6 luni - 1 an pentru animal,... Pe langa alta in cazul meu am de-aface cu un semianalfabet,... handicapatul a taiat oala de la sasiu in fata mea,... cum crezi ca v-a reactiona instanta cand eu voi spune in procesul deschis pentru radiere ce a facut,.... si te asigur ca voi spune? Eu am vandut legal masina (epava),... el a recarosat ilegal, taind seria si sudand-o pe o alta masina care poate fi si furata.... si acuma intreb logic merita un dosar penal sau inchisoare pentru 250 ron? Si daca nu ar fi animalul in situatie tot ar pati-o,.... cel mai probabil intr-un caz de genu' instanta nu da de vinovat, daca nu da de el se judeca in lipsa, mi se da castig de cauza, eu cu hotararea judecatoreasca radiez frumos masina si crezi ca ma voi obosi sa anunt animalul? Circularea cu o masina neinmatriculata/radiata e infractiune.....