avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Perioada de somaj si indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Perioada de somaj si indemnizatie crestere copil

Buna ziua,am si eu o intrebare:la 30 de luni de vechime in munca ,cate luni am dreptul la somaj?aceste luni de somaj constituie vechime pentru contributia la stat pt.indemnizatia de crestere copil?sper ca m-am exprimat corect.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: pakos , utilizator 19:16, 28 Mai 2009
Nu neaparat daca sunt concediata in acest an beneficiez de cele 3 luni in plus la 6 luni,se mai poate beneficia de cele 3 luni si daca contractul pe perioada determinata a incetat .
Da, stimata doamna, ma refeream la toate cazurile de incetare a CIM pentru motive neimputabile angajatului. "Oferta" e valabila din 25.03.2009-31.12.2009 pentru toti beneficiarii de indemnizatie de somaj, indiferent de modul cum le inceteaza contractul.
Ultima modificare: Joi, 28 Mai 2009
pakos, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cate luni de somaj primesc? tundecsaba tundecsaba Am o vechime de 38 de luni total de la data de 14,08,2006. Intrebarea mea este cate luni de somaj primesc???? (vezi toată discuția)
Dreptul la somaj zorca zorca Buna ziua, Ma aflu in situatia urmatoare: dupa o vechime in munca de 21 ani, in mai 2009 am intrat in somaj. Am ocazia de a ma amgaja cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Durata somajului? GYOGYO GYOGYO A-SI VREA UN RASPUNS,CA SA STIU CAT TIMP BENEFICIEZ DE INDEMNIZATIE DE SOMAJ CU O VECHIME DE 7ANI SI 9 LUNI?VA MULTUMESC.:( (vezi toată discuția)