buna seara ...ce pot face in cazul meu?..am depus cereri la asociatia de locatari unde sunt propietar la o gars di luna ianuarie pana in prezent si nu am primit nici un rasp...de unde am dedus ca sunt prob...
1 am cerut intr.o cerere depusa in luna ianuarie urmatoarele:
a) sa mi sa aduca la cunostinta situatia fondului de rulment si a altor fonduri aferente propietati mele
b) cine face parte din comitet,,adm,casier,contabil,fochist,si personalu de la curatenie,,numele tuturor angajatilor si daca au contract de munca
...NU am primit rasp nici pana azi....decat amenintari si injuri...cine sunt eu..de ce ma intereseaza..si tot felu de sicanii...
luna februarie ..am depus o cerere in care am cerut:
a)sa mi sa explice ce inseamna spatii comune si cum se fac calculele partilor comune
(ele find inchiriate fara acordul meu..fiind la parter si perete in perete cu mine)
b)daca sunt inchiriate sa mi se prezinte contractele si tabelele pers care au fost de acord
(nu au contract de inchiriere )
NU AM PRI IT RASPUNS NICI PANA AZI....decat verbal ca daca nu imi convine sa ma mut din bloc ,,si daca vreau sa imi usuc rufele in uscatorie sa imi iau gandu ..e loc in fata blocului in copac
......................................................... din discutile vecinilor si indiferenta comitetului deduc ca ceva se ascunde,,,,,
CE POT SA FAC...va multumesc
SINCER...nu inteleg de ce unii oameni pot fi asa rai...hapsani,,,de ce datorita unei functi se cred Dumnezeu,,,,, cei din asociatia mea...nu le e frica ,,,,din cate am citit pot fi sanctionati cu libertatea..asa de profitabila e meseria de adm,,sau presedinte?...