avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... lngradire drept vot romani din diaspora
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

lngradire drept vot romani din diaspora

Buna seara ! Locuiesc in londra si din pacate pentru tara mea nu am fost lasat sa votez cu toate ca am asteptat ore intregi la rand. Se poate da statul in judecata si cere daune morale ? Ma puteti indruma daca va rog ? Am filmari, martori. Am fost mii de romani...
Cel mai recent răspuns: tarkan , utilizator 19:23, 11 Noiembrie 2014
Eu as cauta un avocat prin acest forum iar daca nu gasiti, puteti cauta in Bucuresti diverse case de avocatura. Depinde cat sunteti dispus sa platiti. Dreptul la vot este garantat prin constitutie iar ingradirea sa de catre stat ar trebui sa il coste pe acesta. Procesul ar trebui sa fie chiar simplu, dar ... sa nu uitam ca traim in Romania. Daca ati gasi mai multi oameni revoltati ca dumneavoastra puteti face o actiune comuna. Votul masiv al diasporei ar calca in picioare toate calculele de aici ale guvernantilor. De asta ma indoiesc ca vor aproba prea curand votul prin corespondenta. E doar una din multele porcarii pe care trebuie inca sa le suportam cu totii fiindca tacem si inghitim.
solicitati daune morale tot din banii nostri(impozite si alte taxe). din incompetenta unora tot noi romani platim...
Nu cred ca rezolvati nicio branza cu datul in judecata. Cu siguranta nu v-au tinut de maini si de picioare sa va impiedice sa intrati in sectia de votare ci practic ati stat degeaba la o coda si nu ati apucat sa votati.

Sunt acoperiti de lege, stati linistit. In Romania, cele mai mari hotzii si escrocherii se fac cu legea in mana si cu Premierul sau Presedintele ranjind la televizor.
Luati legatura cu romanii de acolo. Am inteles ca au facut plangeri. Pana una, alta, mergeti la vot si vorbiti cu ceilalti.
Eu imi cer scuze in numele Guvernului Romaniei pentru umilinta la care ati fost supus.
Va iubim! :)
Tocmai am citit ca vor pune mai multe cabine de vot in sectiile din strainatate. Vor fi 7-8 cabine pentru fiecare sectie. :worthy:
Asadar, puteti sa dormiti linistiti, guvernul va veghea pentru voi ... :dance3:

... banuiesc ca fiecare sectie de votare dinafara Romaniei va avea tot cate o singura stampila :weg:

Alte discuții în legătură

Cum vor vota romanii aflati in strainatate? CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Se pare ca nu vor putea vota. Este de-a dreptul incredibil asa ceva. Practic se incalca un drept fundamental de statul roman prin organele sale. Practic ... (vezi toată discuția)
Ati fost sau nu la vot ? freeanifer freeanifer Hai sa incercam un exercitiu . Daca moderatorii cred ca e inutil pot sterge acest topic. As dori ca utilizatorii sa raspunda in cadrul acestui topic numai ... (vezi toată discuția)
Viza de flotant ianasi claudia ianasi claudia Care este termenul limita pentru stabilirea resedintei in vederea exercitarii dreptului la vot in alegerile locele din 5 iunie? (vezi toată discuția)